God dag alle kjære blogglesarar. Starta dagen med heartbeat running på elixia. Var HARDT (og da meiner eg hardt som i eg-klarar-ikkje-fullføre-hardt). Men var så fantastisk deilig når ein var ferdig. Varte berre i 30 min, så vart litt magetrening etterpå. Åt så frukost, og min kjære søster har fått meg TOTALT dilla på cottage cheese. Brukar det på knekkebrød, under kalkunpålegget, eller laksen. Yum. Har du nokon tips til korleis ein kan bruka cotage cheese, så let me know. Om to timar hentar me prinsessa i barnehagen, og blir vel familiekos resten av kvelden ♥
6 kommentarer
Flink du er 🙂
Gabrielle: Hihi, prøver vertfall 🙂
æææææsj, du overaska stadig med matvanane dine ^^
Alise: Det e godt!!
På knekkebrød: kokt egg, cottage cheese, avokado og salt.
Cottage cheese med rosiner og kanel (med sukrin blir det bedre)
Veldig godt med syltetøy, jordbær eller blåbær (sukkerfri fra Lerum om du vil)
🙂
Natalie: Åh, tusen takk!! Har aldri smakt advokado, men skal nok prøve 😉