Mine absolutt favorittfilmar

Categories Favorittar

Kva passar vel bedre enn eit innlegg med mine favorittfilmar no som det er påske og alle sammen skal sitte å sjå filmar?

Den første her er det vel ikkje berre eg som ELSKAR? Dei som kjenner meg veit at dette er min favorittfilm over allealle filmar, og sjølv om eg har sett den hundre gangar grin eg like mykje kvar gang! Titanic in my ?
Så har jo me og ein anna N Y D E L I G film som eg griner nesten lika mykje av. The notebook eller dagboken handlar om to sjeler som virkelig berre heng saman, og tilhøyrer kvarandre. Anbefalast på det sterkaste.
Siste filmen er ein litt nyare, men samtidig også kjempefin film som handlar om kjærleik, savn og alt anna ein kan forestille seg i ein grine film. The last song.

Good luck Chuck er så fantasisk morsom, og kan jo heller ikkje sei at dei som har hovudrollene er noko særleg stygge.
Shallow Hal er ein film eg såg ganske nyleg, men har høyrt mykje bra om den! Den handlar rett og slett om ein mann som ser overvektige kvinner som tynne.
American Pie har så ufatteleg mange morsomme filmar med min favoritt er the wedding. Ser den opp att og opp att og ler som eg griner.

Hadde nokon kommt å skremt meg no hadde eg seriøst fått hjerteinnfarkt. Seier det litt om kor j*vlig redd eg blir?
Fritt vilt 2 er ein norsk film og faktisk min favoritt skrekkfilm, visst du ikkje har sett den endo passar det jo fantastisk fint no som det er påskeferie!
The Ring treng eg vel heller ikkje sei noko om? Alle har vel sett den og blir vettskremt berre ein høyrer den ekle lyden ho jentar lagar, nei fyttikatta.
Mama såg eg på kino og fy flate for eit bra konsept. Var mange gangar eg spratt bak i kinostolen.

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *