S U P E R dag

Categories Kvardag

Hei peeps! Endeleg helg eller kva seier dikka? Og jaggu er det ein dag mindre til bursdagen min. Heile veka har gått så fantastisk bra at eg verkeleg er stolt over meg sjølv. Har fullført dei trenignsøktene eg har satt opp, og har fulgt ein ganske bra “diett”. Ingenting usunt før i dag. Har planar om å minske cheatday til kun ein dag i veka, men no ei stund framover blir det vel to. Men skal nok få til å berre ha ein cheatday i veka også, ein eller anna gang.

I dag hadde eg fri, og det var no ganske deilig det også. Sov til klokka var tolv, lagde meg pannekaker til frukost, med sunt sjokoladepålegg. Eller sunt og sunt, får vel heller skriva “sunnare”. Etter det såg eg at det stod overkropp på treningsplanen, men sia eg ikkje kom meg til øvre så tenkte eg heller det at eg skulle ta att den turen med Marta, uten Marta. Så eg bestemte meg for å gå på Lauvnes i varme tretti grader. Gjett om det var deilig å komma ned att til elvi der eg kunne finna med reint og iskaldt vatn. Eller det lagde eg meg noko godt som dikka skal få sjå i måro, og salat som snart skal ned i magen, men aller først må eg vaska av meg sololjen og sveitten. Håpar alle har fått ein super start på helga ♥

3 kommentarer

3 thoughts on “S U P E R dag

  1. Du er et bra forbildet og du er nydelig!!! elsker bloggen din og jeg håper fremtiden din med Mehmet blir perfekt! DERE er et stort forbilde i lag faktisk fordi det hjelper å lese om avstandsforhold som funker, når jeg også har det selv med en tyrker i Oba <3 Takk for at du er du og at du deler livet ditt her <3 Beste blogg ever!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *