Black and white

Categories Kvardag

Heisann, og god morgon. Takk gud for den som fann opp svart/kvitt bilde. Når ein ikkje får dei perfekte bilda er det berre til å gjere dei om til svart/kvitt og tadda. Får kommentarar om at eg ikkje skal blogge om mitt kjedelege liv, men kva ellers skal eg blogge om tidelig på ein torsdagsmorgon? Kvardagen min er faktisk begynt å bli endo litt meir spennande. Forsatt mange lesarar, og med mange meiner eg over tusen. Så TUSEN takk for det ♥

I tillegg synker dagane til eg skal til Tyrkia, og i dag er det tjuefire dagar til eg reiser. Fantastisk, eller kva? I dag skal eg jobbe ettermiddag. Begynnar halv fire til halv elleve. Blir litt seige dagar når ein har skule til halv tre/tre, men det er jo ikkje så seigt når lønninga kjem. Dessutan så hadde eg ikkje hatt noko anna å finne på, så har vel ikkje så mykje å seie i grunn. Mamma og stefar min er reist til Tyrkia, eller dei er vel ikkje reist fra Tangen endo, men dei er i Tyrkia i måro. Dei skal vere to veker, faen så urettferdig… Let’s stay positive. Ha ein kjempefin torsdag, og keep calm because tomorrow is friday!

10 kommentarer

10 thoughts on “Black and white

  1. Haha jeg er tyrker selv, og har hørt at du sier navnet til kjæresten din feil HAHAHA
    Shit, har ikke dere vært sammen sykt lenge så klarer du ikke å uttale navnet, du sier jo ME-MET
    Det er ikke sånn på tyrkisk

  2. Sara: Hmm, eg veit ikkje.. Seier berre navnet hans slik som han seier det sjølv, og som mora seier det 🙂 Så da må det vere dei som seier det feil..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *