Kva gier ein når ein treng ein pause?

Categories Trening og kosthold

Jo, da tek me ein liten breakoff med trening. Blei ikkje den lengste økta i dag, faktsik kun eit lite kvarter. Men, før dikka ler av at eg i det heile tatt tør å publisera detta må eg berre sei at treningsøkta faktisk har like stor forbrenning som ei normal havltime økt. Eg vart vertfall sleten (ikkje at det skal så mykje til for). Har prøve i sosiologi i måro, så tenkte eg skulle ta meg ein liten pause slik som eg har gjort før. Denne gangen vart det ei lita treningsøkt.

Må nok ligge i hardtrening fram til neste fredag fordi da skal eg til Tyrkia. Neida, da er det cooper folkens. Alle veit kva det betyr! Tolv lange minutt med sveitte, tung pust og slit. Målet mitt er fem rundar! Har ødelagt litt for meg sjølv i og med at eg ikkje har trent på tre veker, menmen. Skal ta det att på dessa dagane. Haha. I måro etter skulen skal eg på cafeen med Marta og Alise, før eg skal ta meg ein tur på Årdal gym, der eg skal springa cooper for meg sjølv. Må sjå litt korleis eg ligg an. Etter det får me sjå om det blir litt styrketrening. Legg vertfall ut treningsvideoen eg har trent til i dag under her, annbefalar å sjekka desse flotte jentene som har såå mykje energi, og er som nokon solstrålar:  

2 kommentarer

2 thoughts on “Kva gier ein når ein treng ein pause?

  1. Jeg hadde cooper-testen for tre dager siden. Jeg klarte 4, 25 runder, og har ekstremt dårlig kondisjon, så er fornøyd med det, hehe:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *