Elsk, hat forhold til mandagar

Categories Kvardag

Mandagen er på plass igjenn og eg har eit slags elsk-hat forhold til denna dagen. Kvifor elska den? Jo fordi du har moglegheiten til ein heilt ny start, anten det gjeld trening eller noko heilt anna. Kvifor hata den? Fordi det er aalt for lenge til fredag igjenn. I dag har eg tenkt litt på skulen, og har kommet fram til at eg skal fokusera kjempemasse på bloggen og legga ut youtube videoar av og til når det passar. Tenkte å ta outfitbilder ute i dag, men neida, det er jo haust Susanne! Så ute er det grått, og regnvær. 

Planane for i dag er ikkje store. Tenkte eg skulle baka litt no straks, der det skal bli heimelaga granola. Er så fantastisk godt på gresk yoghurt. Mm, gledar med allereie til kvelds i dag. Klokka halv seks reiser eg til Øvre og skal på trening. Tenkte eg skulle få springa ti kilometer i dag. Håpa so inderlig eg klarar det, og skal henta så masse motivasjon før eg spring den. Åh, kor eg hatar å springe. Men er vel det som er den beste treningen? Vertfall, så må dikka ha ei strålande veka folkens 🙂

5 kommentarer

5 thoughts on “Elsk, hat forhold til mandagar

  1. Kan du lage video om Tyrkia? Hva du liker å gjøre, hva mat du liker der nede, hvordan folka er, hvordan plassen er, hva du tenker om framtid der nede, om du kunne flytta dit, hva som er best osv. :))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *