Mine favoritt sminkeprodukt

Categories Sminke

Det første eg gjer når eg skal ta på sminken min, er å først og fremst ta på ein primer. Akkurat no er denne fra inglot, som heilter under makeup base, min favoritt! Den er som sagt veldig god, glattar ut huden og jemnar ut huden. Personlig så er eg meir fan av smashbox sin, men denne fungerar nesten like godt. Både før og etter eg tek på sminken brukar eg Mac sin fix + spray. Den skal sette sminken og freshe opp ansiktet. Verdt kvar einaste krona. Denne brukar eg kvar einaste dag når eg sminkar meg, samt med primeren. 

Sjølve makeupen min startar med å legge highlight under augene. Har eg veldig dårleg tid brukar eg kun min mac pro longwear concealer, men om eg har god tid og gidder og bruka to minutt ekstra, legg eg på min prep+ prime. 

I det siste har eg likt å legga Dior sin forever foundation i heile ansiktet. Den har ikkje høg dekkevne, men heller ein god kvardagsfoundation som dekkar litt, men jevnar ut hudtonen. Pakningen er jo kjempe fin, og eg er rett og slett forelska i å bruke denne til kvardagen. For å sette over sminken endo ein gang, og matte den ned, brukar eg rimmel sitt stay matte pudder. Billig, og funkar superbra!

Mitt favoritt sminkeprodukt all-time er sjokoladepudderet mitt fra too faced. Det er så fantastisk, men no er det tomt. Etter å ha vore knust, og sjokoladepudder all-over the floor så er det ingenting igjenn i boksen. For å sei det sånn, skal handle inn eit nytt puddet så fort så mogleg. Blushen er såå pigmentert, og så fin høstfarge. Så denne her er også blitt ein veldig stor favoritt. 

Detta året er detta det produktet eg har brukt kvar einaste dag. Brunfargen i midten eg gått til bryn i eit heilt år, men ein merkar det nesten ikkje på den. Palettet er fra Bobbi Brown, og det er eigentleg eit vanleg kvardagspallett til augeskygge, men for meg blir det augebrynspudder. 

1 kommentar

1 thought on “Mine favoritt sminkeprodukt

  1. Nå har jeg brukt hele kvelden i går, pluss litt tid på å bla gjennom hele bloggen din. Elsker den! Utrolig fin og bra blogg, fortsett sånn. Og angående forholdet ditt så vil jeg bare dele mine tanker om det, så kan du velge å ta det til deg eller og blåse i det.
    For meg som har alt i Bulgaria, venninner, familie (kun meg og mamma i Norge, lang og trist historie), crush og nå ex’er så er det ikke helt ukjent for meg. Men her begynner jeg:
    Avstands forhold er så intenst, vakkert, sterkt og unikt. Husk at ingen, med mindre de er i samme situasjon selv har noen gang opplevd noe lignende. De har ikke opplevd den intense lengselen når dere er borte fra hverandre. Eller den intense kjærligheten bak hver sms, samtale og bilde. De har ikke opplevd den intense lykken og gleden hver gang dere møtes igjen. Avstand skaper et sterkere bånd, selvom du føler deg svak, liten og alene – vokser forholdet deres så utrolig mye på det. Dere finner ut forskjellige måter å få det til og funke på. Og jeg tror at når man er med hverandre igjen så er man mye flinkere til å være til stede, lytte, snakke og nyte hverandres selskap enn hva de som ser hverandre hver dag er. Man føler også mye mer. Jeg tror vi som ikke har de eller den kjære rundt oss ofte føler på sommerfugler i magen når man tenker på fremtiden. Sorg og bekymring hører også til – men det er så viktig å tenke på at; du klarer det. Han også. Dere finner ut av alt sammen. Det er hva forhold handler om. Det handler ikke om hvor man er fra, religion og bakgrunn, hudfarge osv. Det handler om det man har sammen og hva man lager sammen. Om man gjør hverandre til et bedre menneske, så er det riktig. Avstand er bare et tall på hvor langt unna man er fysisk, men dere kan alltid være nære hverandre psykisk. Om folk tror og mener at han utnytter deg, eller at tyrkere “player” og skal prøve å dra nytte av fordeler. Screw them, du er ikke dum. Hva i alle dager skal han få ut av deg (og alle andre som er i samme situasjon?). Vi er bare barna enda, som har vært så heldige (i en uheldighet) å få oppleve en utrolig kjærlighet. Som strekker seg over mange land og grenser. Jeg ville egentlig si til deg: på de dagene du er trist. Og ting ser mørkt ut. Vær så snill og ikke angre. Du trenger uansett den tiden her på å gå ferdig skolen, nyt tiden med venninnene dine. Gå ut masse. Ikke kasta bort tiden. Dere to kan være sammen resten av livet. Dere har ikke dårlig tid. Dere kan klare alt. Og det vil ordne seg. Det blir kanskje ikke lettere, men det vil være verdt det den dagen du sitter der ferdigutdanna som kanskje reiseleder i Tyrkia? (Vet at det ikke har vært av din interesse, men skriver bare ut i fra fantasien. Man kan selvfølgelig være advokat, barne arbeider og alt mulig i Tyrkia også) Hvor dere bor der sammen hele sommer sesongen. Også har du økonomi og alt i orden så han kan få visum og bli med hjem i vinterperioden. Ikke gi opp. Dere klarer alt <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *