Simitci Dünyasi

Categories Tyrkia 2015

Igjen, for ein perfekt dag! Alle dagar er jo eigentleg perfekte saman med denne skapningen her. Og forresten, beklagar for røykgreia over, men eg er begynt å røyka. Sorry mamma… Haha, neida, tulla. Er det noko eg ALDRI kjem til å gjere er det å røyka. Æsj. Som alle andre dagar her nede, starta den med tidenes kongefrukost etterfulgt av avslapping framfor tv’en. Vidare var det ut å gjere nokon ærender til mi kjære syster, som resulterte i eit besøk på denne fantastiske cafeen. Eg meiner det! Ver så snill å gi den ein sjanse. Eg veit at mange av dikka som les bloggen min er ofte i Tyria, spesielt Alanya, og da må dikka berre stikke innom denne cafeen. Starbucks ligg rett attmed, men eg lovar at denne er ti gonger så betre. Spesielt om sommaren, da du får iskald iste. DAMN!

 

No står M og lagar mat for kvelden, og på menyen står det kylling fajita. Ein av mine favorittrettar. Eg gledar meg virkelig kjempe masse til i kveld. Me har satt fram fruktfrat, sjokolade, chips, popcorn og ein tyrkisk drama film skal snurra på skjermen i dag. Først skal eg tenna lys, og eta ein romatisk middag med min fantastiske kjæreste. Eg elskar verkeleg å vere her, og føler meg så heil. Sjølv om eg merkar at eg fortsatt er ein liten mamma-dalt og saknar ho. Håpar alle har hatt ein super start på helga ♥

11 kommentarer

11 thoughts on “Simitci Dünyasi

  1. Heisann, lurte litt på hvilket kamera du bruker og om du redigerer bildene før du legger dem ut på bloggen. Utrolig fin og inspirerende bligg du har! Stå på videre.
    Jeg reiser og forresten mye til Oba, vi har leilighet der så kanskje jeg ser deg der en gang 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *