New in: Victoria’s secret & MAC

Categories Innkjøp

Heisann, og velkommen tilbake til meg. Trengte verkeleg ein dag av i går, og på tirsdag. Heile tirsdag gjekk jo hovudsakleg til reising, så om eg ikkje hadde forhåndsskreve eit innlegg, hadde det neppe blitt noko uansett. I går var det full øving, samt eit oppdrag på jobb. Har mange fine innlegg til dikka i tiden framover, så det er berre til å glede seg. Startar i dag med å vise dikka nokon innkjøp som eg har gjort fra MAC i Istanbul, samt VS: 


 

Først og fremst kjøpte eg denne fantastiske sminkepungen fra VS. Den kosta 23 euro, altså rundt 200-lappen. 
 

Så over til mitt absolutt favoritt sminke merke. ♥♥ MAC ♥♥ Først og fremst har me ein leppestift i fargen Angel. Den er ein nydeleg rosa/nude farge, og begge leppestiftane kosta rundt 150 kroner. 

Herre min, sjå på denne nydelegheiten. Eg er forelska. Skal legga ut litt mobilbilder fra Tyrkia snart, der dikka får sjå den på. Men ikkje bli skremt! Fargen er Lustering. 

Siste leppeproduktet er den liplineren eg snakka såå masse om før eg reiste til Tyrkia, og heldigvis hadde dei den i København. Snille Michelle kjøpte den i gåve til meg. Love you honey ♥ 

Det aller siste eg skal visa dikka er denne nyyyydelige blushen i fargen Margin. 

12 kommentarer

12 thoughts on “New in: Victoria’s secret & MAC

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *