Morgonstund med aloe i munn

Categories Kvardag

 

Yep, du leste riktig. Eg har blitt beten av basillen som har gått rundt meg heile helga i strekk. Etter alt det positive eg har høyrt om aloe vera gelen, var det jo berre til å teste den ut. Personleg, kan eg ikkje sei noko om den, fordi det kun har gått to dagar. Min første prioritet med aloe veraen er jo å få vekk søtsuget, som kjem bankande på døra kvar einaste dag. Sjokolade er min beste venn, og eg håpar så inderleg at aloe veraen gjer noko med det. Den skal jo i tillegg rense tarmar, og forbedre alt som har med mage og gjere. 

 

 

I dag skal eg for første gong på eit år (ikkje ta det bokstaveleg) på trening. Må trena litt kondisjon i dag, sjølv om eg heller vil vere heime å late meg. Eg byrjar også på jobb klokka halv seks, til halv elleve. Me har forresten begynt med milkshake og soft is på kiosken, så synest alle burde komme å kjøpe det hjå oss i dag. Me har fått inn ein med sitronsmak, og damn! Den smakar som sitronfromasj, og eg elskar sitronfromasj. Så når den står der, så fint på hylla har eg egentlig lyst til å lage eit tonn med milkshake og slurpa det i meg. Ellers så ønskjer eg alle ei fin veka, med påskekos og mykje godteri (ikkje for min skyld). 

3 kommentarer

3 thoughts on “Morgonstund med aloe i munn

  1. Bare ett rask spm!
    Hvordan er det å jobbe på MIX? Jeg har søkt sommerjobb i en mix-butikk og lurer på om det er veldig vanskelig?
    Setter pris på svar 🙂

  2. Marie: Heisann, beklagar for seint svar.. Men seint er vel betre enn ingenting? 🙂 Eg likar meg kjempe godt der, som ofte resulterast i mykje softis og burgarar. Det er ein del å lære seg, og det tek ei god tid før du sett deg inn i det. Ulikt i butikkar er det ikkje mange kodar du må lære deg, men heller matrettar osv. Håpar du får jobben da 🙂 Ha ein fin dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *