The blogqueen is back…

Categories Antrekk

 

FOR REAL! Fjo, for ein uendeleg lang pause. Trur ikkje eg har blogga på ei veke eg no, og jaggu er det godt å komme tilbake på bloggfronten. Mandagen er kommet, og det er duka for endo ei ny veke, med blant anna ein tur til Tyrkia. Veit ikkje om de har fått det med dikka, men på fredag set eg kursen mot min elskling og varmare strøk. Ellers er det ikkje mykje som skjer, og derfor har eg på følelsen at dette blir ei bra blogg veke. Eller kva seier dikka? 

 

I dag skal eg spele inn ein liten sminkevideo der eg utforskar litt med eit nytt sminkeprodukt eg fekk i dag. Og guri malla kor eg gleda meg til å vise det til dikka. Forhåpentlegvis får eg redigert den i kveld, slik at den kjem ut til i måro. Burde opp å ta litt sol også slik at ek ikkje blir solbrent ved fyrste dagen i solsteiken. Outfit bildene vart tatt i solveggen i dag, for når sola steika og været er fantastisk stig motivasjonen til tusen. 

 

  

4 kommentarer

4 thoughts on “The blogqueen is back…

  1. Siri: Tusen takk 🙂 Det blir nok ikkje med det fyrste, i og med at du må ha ei gjennomsnittslønn på 250 000 kroner i året, og det har eg desverre ikkje enno.. Håpar det blir fortast mogleg, sjølvsagt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *