I’m black

Categories Kvardag

Då var eg svart i håret! Uvant? Jepp. Fornøyd? Jepp. Planen var ikkje å bli svart i det heile tatt, men heller slik som eg var før. Men litt for lenge sitting, gjorde meg svart. Ikkje at det eigentleg er så veldig nøye, for det kjem jo til å falme uansett. Eg er vertfall super glad for å vere mørk igjen, for slik oransj aktig farge var verkeleg ikkje min stil. Ikkje i det heile tatt. 

Helga har gått i eitt og er derfor eg ikkje ein gong har tenkt på å oppdatera dikka, noko som eg er veldig lei meg for. Har kjempe lyst å fokusera mykje på bloggen, og bli ein fantastisk bloggar med fleire tusen lesarar, men det går ikkje når eg oppdaterar slik som meg. Skal ta meg i nakken, lovar. Har mange fine innlegg i hovudet, som eg er klar til å publisera for dikka. Så denne veka skal eg vere kjempe flink, og neste veke, og veka etter det og fram i eit år. Haha, litt overdriving kanskje? Skal vertfall prøve å vere super flink til å blogga i framtiden. Lovar. 

4 kommentarer

4 thoughts on “I’m black

  1. Herrrguud så fint d vaa!! :-* eg elska d! Men ser me må ta litt meir i, for d vart litt ujevnt! Men du kledde d døødsgodt! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *