The best days I have is spent with you

Categories Tyrkia 2015

Livet er så fantastisk med denne skapningen, og eg hatar å vere vekke frå han. Men det må vel til, i og med at eg er student, og har to jobbar. Me gjorde ikkje så mykje spesielt, bortsett frå mykje kosing, tur til sentrum og mykje kjærleik. Det er jo ikkje uvanleg? Fire dagar fylt med kjærleik både frå mor og kjærast gjorde godt på kroppen. Mamma var der nede også, så me åt lunsj med ho eine dagen, også møttest me ellers også. 

Er ikkje lenge til eg er det igjen, og i mellomtida skal eg til London og jobbe mykje. Dette gjer jo at tida kjem til å fly avgårde, og før eg seier vips er eg der igjen. Tok også nokon filmar med ggoproen, men dei får eg ikkje inn på pc’en. Er det nokon som har peiling på kvifor? Kjem berre error, og at det ikkje går an å importere filene. Ver så snill og hjelp! 

3 kommentarer

3 thoughts on “The best days I have is spent with you

  1. Hei! Nå har jeg tittet litt rundt på bloggen din, og den er utrolig bra<3 kommer helt klart til og følge deg videre, så hadde blidt superglad for kommentar tilbake. Gjerne legg meg til som venn slik at jeg kan legge til deg, da blir det letter og følge deg videre!:) lykke til videre med bloggingen<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *