All over again

Categories Tyrkia 2015

 

Og da har me forelska oss totalt på nytt igjen. Alltid lika herleg å sjå denna snuppen på flyplassen, sjølv om han alltid skal skapa seg! Med det, meiner eg typ gjømme seg, ringe og sei han har kræsja, sei han ikkje fekk tak i bil og alt det andre spreller. I dag var det førstnemnde. Uansett så har me tilbringt dei timane me fekk sammen, med snakking, latter og mimring. 

 

I det eg steig ut av flyet tenkte eg ikkje noko meir på temperaturen, fordi den var overlevande. Men i det me kom til Oba, var det nærmare førti grader i lufta. Eg klarte ikkje å fungere som eit vanleg menneske, så eg var heilt nøyd til å reise på stranda. Så da satt eg der, heilt aleine. Planane for dagen er at eg no skal sminke meg, ordne meg, opp på metro ein liten tur (dei har salg på ekte converse) også skal me til Alanya når eg blir 18 i natt!!! WÆÆÆ. Gjett om eg skal drikka meg sørpa dritings da! Neida, eg tulla mamma. Hehe. 

5 kommentarer

5 thoughts on “All over again

  1. Hei! fant youtube kanalen din for ikke så lenge siden. har sikkert sett alle! haha, du er en ren inspirasjons kilde:-D skal følge med mye på blggen din frammover.
    hvor lenge blir du i Tyrkia?
    hilsen lille meg:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *