Going back

Categories Reise

Takk Gud for at alle eksamenar er ferdig, og me har sommarferie! Hadde siste eksamenen min på torsdag, som gjekk så som så. Kunne absolutt alt, men fekk alikevel kun fire. Veit det ikkje er ein dårleg karakter, men skulle hatt seks eller fem når eg kunne så mykje. What so ever. Eg er uteksaminert frå Årdal videregåande med eit snitt på 4,5 som eg er veldig nøgd med. No ventar Gjøvik, og eit nytt, stort kapittel i livet mitt. 

Som dikka ser i overskrifta reiser eg tilbake til …. BERLIN! Stemmer. Etter mykje “Eg blir ikkje med til Berlin”, og sutring har gjengen bestemt seg for at me reiser tilbake hit. Berlin er ein utruleg fin by, som me gledar oss til å sjå att. I tillegg ser det ut som me får nydeleg vær, med kun ein dag som er overskya. Skal blogge no som det faktis skjer noko spennande. Fann ut det etter forrige innlegg at eksamenar, framføringar og prøvar ikkje er noko spesielt kjekt å lese om. Men no, no skal eg ta meg i nakken (for fem tusende gong). 
 

4 kommentarer

4 thoughts on “Going back

  1. Ja enig, så herlig med sommerferie:). No skal vi kose oss og nyte fridagene:). Masse god tur og så ønsker jeg deg en hyggelig sommer:):)

  2. Anonym: Det blei desverre ikkje noko av. Alle reiser til Bergen, og det er ein ganske stor by. Tenkte eg ville gjere noko annarleies, og da blei Gjøvik eit alternativ. Dei har også gått over til å bli NTNU, altså ein får universitetsutdanning, frå HiG. Mange faktorar som har spelt inn, men er veldig nøgd med valget mitt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *