Lashes on fleek

Categories Kvardag

SAMSUNG CSC

God helg alle sammen! Herregud så deilig det er å ha fri, og kunna sova skikkelig ut. Personleg har eg langhelg og hatt fri frå i går, til og med mandag. Med andre ord: skikkelig deilig! Gårsdagen vart satt av til å lese anatomi, der eg satt i fem timar med ei litta pause å las. Klapp på skuldra til meg. Mens eg satt og las tenkte eg på kor stor respekt det står av alle studentar. Det er såå hardt å studera, så mykje å læra og ikkje alt er like interessant. I staden for å berre drite i utdanning og vere på ein butikk eller fabrikk tek me utdanning. Eg synst det er utruleg, utruleg flott.

SAMSUNG CSC

Sjølv med mitt stusslege studentbudsjett har eg valt å ta vippeextentions, som er absolutt verdt det. Det er så fantastisk deilig å våkna opp med vipper, og kun trenge å ta på seg andletet om eg i det heile gidd det. Fyrste gongen var det litt dyrt og eg betalte rundt tusen kroner, men påfyll betalte eg kunn 350 for. Det er jo ingenting. Tenkjer jo litt slik at i staden for å røyke eller snuse så unnar eg meg heller vipper. Genialt. 

SAMSUNG CSC

I dag skal eg jobbe frå fem til ni, men skal ned litt før på CC og kjøpe meg ei ny vinterjakke. Det er ei bomberjakke som eg prøvde ti tusen gongar i går, så eg håpar verkeleg at den ikkje er utsolgt. Da blir eg seriøst lei meg. Det er ei militærgrønn bomberjakke på Gina som er fóra. Kanskje den ikkje held i tjue minus, som det er her på Gjøvik om vinteren, men da får eg heller ha ein tjukk overdel. Fashion before kulde.

19 kommentarer

19 thoughts on “Lashes on fleek

  1. Jeg er lærling innen salgsfaget og jobber i butikk. Og det er utdanning det også, jeg får jo fagbrev når jeg er ferdig og kan begynne å studere etter det. Så om du hintet til oss som er lærlinger på butikker eller fabrikker, eller om du hinter til de som dropper ut av skolen, eller ikke fortsetter på skole etter vgs?

  2. Kan tenke meg det er deilig med fri ja 😊 Kjempe fine bilder av deg, og ja, det er kjempe sjekt med påfylte vipper, så man slipper å tenke så mye på å sminke seg hver dag osv 😊
    Ønsker deg også en fin dag videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *