Leather weather

Categories Antrekk

 

KNITTED + LEATHER = TRUE

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herrejeeesus, sjå på desse fine bilda da folkens! Kanskje dei er litt overredigerte med lysstyrke, men ærlig synest eg dei blei heilt nydelege. Skulle eigentleg ta bildene mot utiskten i Gjøvik, men ein treng ikkje utsikta når ein har ein så flink fotograf. I går hadde eg planar om å reise opp dit åleine med kamerastativ, sjølvutløysar, men ikkje pokker om eg hadde fått like fine bilder som det Ingrid klarte å ta i dag. Håpar ho takkar ja til å bli min faste fotograf frå no av. Tiden går mot lysare årstider, motivasjonen er på topp og endeleg har eg lyst til å blogge frå botnen av hjartet mitt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er forresten så innmari kaldt her i Gjøvik for tiden, og eg draumer meg vekk med tanken av sommar. Og kunne gå i kjole, shorts og småsko (utan å fryse) gjer at eg verkeleg ser fram mot favorittårstida. Har tenkt ein del på utveksling også, og Australia står på fyrstevalet. Får eg C på denne kliniskeksamen kjem eg til å søkje om å studere i ein heilt anna verdsdel i eit halvt år. Kor fantastisk hadde det ikkje vore og gått i sommarkleder eit heilt halvt år? God knows. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For at eg skal komme meg til Australia må eg lese masse. Så i kveld skal eg bli ferdig med vannlating, rydde og forhåpentlegvis trene. Håpar alle gledar seg til blogg-comeback og helg 🙂

 

 

6 kommentarer

6 thoughts on “Leather weather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *