Ebay-tips

Categories Innkjøp

Tirsdag, og ein dag til jenta mi kjem til Gjøvik! For tiden driv eg og svarar på eit innlegg angåande det å gå på sjukepleien her i Gjøvik, studentmiljøet og mine tankar rundt det. Fram til eg er ferdig med det, tenkte eg å visa dikka noko spennande eg kjøpte på eBay for ei stund tilbake. Det er såå fint, og annbefalar alle som har ein ledig vegg til overs, til å kjøpe dette fine teppet å henge det opp.

Korleis gjere ein kjedeleg kvit vegg til noko som kan sjå litt sprekare, og litt finare ut? Bestill mandalateppe frå eBay!

SAMSUNG CSC

Altså folkens, let’s just take a minute for this mandala blanket. Eg har lurt skikkelig på kva eg skulle gjere med den veggen, ettersom den var så keisamn. Fyrst bestilte eg noko klistermerkegreier som eg tenkte kom til å bli kult, men det var rett og slett jalla. På teksten der det skulle stå eit typisk klisé-quote var det elendig Mehmet-engelsk.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Sida eg først viste dikka det fine rommet mitt, tenkte eg også berre å tipse om dei fine hyllene. Altså sjå på dei, så minimalistiske, reine og fine. Dei er kjøpt for 30-40 kroner på søstrene grene, og er så enkle å hengje opp. Så dei som får lønning den fyrste kan no springe ned på handlesenteret å få tak i desse fine hyllene. Linken på teppet kan du finne her. Det finst også i andre kule fargar!

 

#ebay #innkjøp #sostrenegrene #soverom

5 kommentarer

5 thoughts on “Ebay-tips

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *