Så, hvem er egentlig Susanne?

Categories Deep

Halla bloggen, this is Astrid B speaking, og det skjer på bokmål!

Jeg har lenge hatt et stort ønske om å skrive et innlegg om hvem vår alles kjære Susanne egentlig er utenfor denne bloggen. Hvilke ting gjør Susanne som ikke kommer på bloggen? Før vi starter tenkte jeg at jeg kunne nevne noen få ord om meg selv. Jeg er da hun gingern som jobber på kremmerhuset (som hun så pent nevner i ny og ne). Jeg er Susannes bff. No shock, og har møtt de fleste sidene av denne piken. Dette gir jo meg en fordel i dette innlegget. Tenkte å grille henne litt, også komme med noen fine ting! Så da kan vi vel bare starte da? 

 • Susanne har en god apetitt for alkohol. Drikkeleker og generelt det å drikke på et vors/en fest er noe hun kan. Det tar ikke lang tid før drikken er borte. Dette gjør jo da at hun blir i meget god form. Jeg har en historie jeg kan fortelle til dere. Vi skulle på konsert med Highasakite, vi var godt i form alle sammen altså! Susanne var med inn på huset (som er Gjøviks studentens møte plass med alkohol, konserter, quizer, standup osv). Det tok ikke lang tid før Susanne forsvant og jeg fikk bilde nr. 2 på snap. Vår kjære Susanne forsvant, dro hjem, koste seg på toalettet og har absolutt ingen fortelling om hvor fantastisk den konserten var. 

 • Susanne er faktisk den jenta som rekker opp hånden i forelesningene noen ganger. Hun gjør det til og med når vi har full sal, der alle fra 1 året sykepleien er. Da er vi ca 170 stk. 
 • Susanne synes det er helt ok å sitte og regne Medikament på en lørdag. 
 • Hun har hatt tinder, og har fått god utbytte av det (dette er altså tidligere). Fikk mye historier fra disse møtene, som absolutt ikke er rein nok for denne bloggen. 
 • Jeg ser at Susanne skriver litt om disse treningsdagene sine, og at hun legger ut ekstremt sunne lunsjer og middager. Hun har kommet flere ganger til meg etter trening, og kan gjerne spise en halv pizza fra Peppes og potetgull etterpå. Gjerne med cola til! MEN det er noe av det jeg digger med min Kiki. De fleste gangene jeg og Susanne spiser sammen, snakker vi McDonalds, Peppes, potetgull, sjokolade ja you name it. 
 • For at hun skal være med på å gå tur så må hun tvinges. Hun går ikke ut med mindre hun må. Gjerne med litt motivasjon fra kakao etterpå, sjokolade, eller noe digg.
 • Når Susanne blir sint, så blir hun sint. Dette skjer for det meste i fylla tho, og det er latter fra begge parter i ettertid. Veldig morsomt å se på. Aldri vært i krangel med henne, så vet ikke hvordan det er.
 • Susanne er veldig flink til å kle av seg på et heavy vors. Nå er heller ikke dette noe jeg har vært med på, men jeg har sett snaps, bilder og videoer. Ja, Susanne er en god strep tease om noen ønsker det (neida). 
 • Hun er en stolt skole bæsjer, sammen med meg. Bæsj og avføring er supert. Spesielt på skolen med gratis dopapir. 
 • Hun har alltid hatt stor tro på kjærlighet. Er det en ting jeg kan banne på så er det det at jeg aldri har sett henne så motivert, inspirert og glad som etter hun møtte jenta si, Malin (som er forresten super hyggelig, møtte henne idag!). 
 • Til syvende og siste, vil jeg bare si at Susanne er en amazing person. Altså hvis ikke hadd jeg jo ikke hengt med henne. Hun stiller opp, kommer med humor, råd, tips, det ene og det andre. Hun har sterke meninger, og står får de. Noe som jeg ser på som en vakker egenskap. I love you, Kiki. 

XOXO Astrid girl. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *