Vere sunn for å bli fit?

Categories Trening og kosthold

Dei fleste som kjenner meg veit at eg har ein dag der eg drit i alt, seier eg vil vere overvektig for life, og klemmer i meg to hundre gram sjokolade. Neste dag sutrar eg, lurer på kva som skjer om eg kun trena styrke, prøver å finne ut kva eit kosthaldsprogram kostar og korleis sunne måltid eg skal ha kommande veka. No, etter to veker med dritt mat, og hovudsakleg bås som inntak av vatn, har eg fått nok. Kroppen min føler seg totalt nedkøyrt og eg er så fort sliten, noko som har kommet av eit sugd kosthold. 

Så er einaste årsaken til å ete sunn for å bli fit? NEI! Ikkje i det heile tatt. Å ete sunt er viktig slik at ein kan føle seg bra! Personlegmerkar eg det når eg et feil mat. Energien blir nedsatt, eg har dårlegare konsentrasjonsevne og allmenn tilstanden min har blitt skylt ned i dass. Eksamen, dårleg tid og jobb fører til at eg ikkje orkar å lage meg sunne rettar, men no er det nok! Eg skal heim for medikamenteksamen, og eg skal klare å ete sunt. Ikkje for å gå ned i vekt, slanke meg eller bli fit, men rett og slett for å ikkje føle meg som eit båsspann på innsida av kroppen. 

 

8 kommentarer

8 thoughts on “Vere sunn for å bli fit?

  1. Helt enig med deg at det er viktig å spise sunt! 🙂 jeg har begynt med det selv nå, klarer nesten ikke all det godterie lengere, for blir bare “kvalm” av det. Når jeg spiser sunt, blir du å føle deg så mye bedre med deg selv også 🙂 det så kjempe fristende ut

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *