Tenk at klokka kun er eitt, og eg allereie har klart å fått over hundre prosent på pulsklokka mi! Ikkje pokker om det er lett å ta følgje med mamma opp bakkane. Medan eg pusta og pesa gjekk ho å snakka i telefon, seier ikkje det sitt? Uansett fekk eg ei utruleg god økt ut av morgonsturen, og om ho spør om eg vil bli med i måro skal eg hengje meg på. 

SAMSUNG CSC

Per no sit eg godt planta i godstolen, skal snart hoppa i dusjen og rekne medikament resten av dagen. Berre for å få i meg noko hurtig og godt, lagde eg ein smoothie til meg og mamsen med frukt, kesam, havregryn og juice. Av og til pleier eg også å ha oppi eitt eller to egg, men sida sjefen ikkje likte det så blei det ikkje noko av. Eg trur faktisk søstern og mommo og dei kjem ned i kveld, så det blir koselig. Ellers har eg ikkje så mange andre planar enn kun å slappe av resten av dagen og rekne. Måtte dagen dikkas bli super duper fin, også kan me heller snakkast seinare, eller i måro.

SAMSUNG CSC

 

5 kommentarer

5 thoughts on “Sporty

  1. Så flink og sporty du er da! 😀 Og den smoothien så veldig god ut. Det er så godt, også er det gøy å kunne variere mellom ulike frukter, grønnsaker og bær, ja- det man vil ha oppi smoothien egentlig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *