What have I been doing latley

Categories Kvardag

 

·· A SMALL LIST ··

 

+ Eg har vore i Bergen, og blei som mamma kalla meg “gammal og grå” slæsh veldig kald blond i tuppane. 

+ Våkna med tidenes tannpine to gongar, men ikkje orkar reisa til tannlegen fordi a – eg veit eg må bora, og b – eg har tannlegeskrekk. 

+ Ete tidenes penne al pollo, som er kylling og bacon i ein slags tomatsaus. Dette var på matbørsen i Bergen, ikkje et der, bestevennina mi spydde og bæsja like om kvarandre etter me hadde vore der. 

+ Jobba eit skift på gode Veeskiosken, og blitt minna på om korleis det lufta av deg etter eit sju-timars skift, når ein står ved sida av frityrolje såpass lenge. 

+ Hatt eit totalt mental breakdown fordi eg satt og såg på gamle bilder av meg, og innsåg kor tynn eg var, sjølv om eg eigentleg er ein person som drit i sånn. 

+ Dette resulterte i at eg bestemte meg for å laga tidenes dårlegaste podkast, som aldri blir nevnt eller delt NOKON plassar bortsett fra på TDQ (The drama queens) gruppesamtalen. 

+ Dansa i trusa og bh med høg musikk i stova, der det er gigastore vindauger, og troller som bur på andre sida av fjellet kunne sjå meg. Too bad I don’t give a damn. 

+ Skjønt at det ikkje er fargel å vere ein overvektig tapar, alle mennesker er så forskjellige og tenk kor fuckings kjedeleg det hadde vore om alle skulle sett ut som meg?

1 kommentar

1 thought on “What have I been doing latley

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *