Det værste med å vere sammen med ei jente

Categories Q&A

Etter eg kom ut som bifil og fortalte verda at eg var sammen med ei jente har eg fått mange spørsmål. Når visste du at du likte jenter? Korleis føles det å vere sammen med ei jente? Men det mest stilte spørsmålet eg har fått har vore: Kva er det værste med å vere sammen med ei jente? Og kjære alle sammen, no skal dikka få svaret. Å halde hender, få blikk eller kommentarar slengt er ein så liten del av kvardagen som ellers inneheld så mykje kjærleik og positivitet. Noko som prega liva våre som kjærestar er at ein ikkje har moglegheit til å kunne formeire seg/ få eigne barn sammen. Eg og Malin er fortsatt så unge, og ikkje vært sammen meir enn eitt halvt år men tanken slår oss fortsatt. 

SAMSUNG CSC

Å adoptere eller å gå til spermbank er heller ikkje noko problem i seg sjølv, men det at det tar så lang tid og at ein må ha så mange forsøk er frustrerande. På storkklinikk som er den mest kjente klinikken i København står det at om ein er udner 30 trengst det gjenomsnittleg rundt 4-5 forsøk før ein blir gravid. Eit par på to med samme kjønn må altså bruke over hundre tusen kroner, og fleire år på å muligens bli gravid. At det er så lite tilgjengeleg og så dyrt frustrerar meg verkeleg. Men om ein vil det nok sparar ein peng til det, og gjennomfører det. 

SAMSUNG CSC

4 kommentarer

4 thoughts on “Det værste med å vere sammen med ei jente

  1. Ja synes det burde vært myyyye billigere!! Hvorfor skal det straffe seg å være forelska i en med samme kjønn liksom :S

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *