Traff blink

Categories Blogg

Bueno diàs amigos! Akuratt no sitt eg faktisk på bussen med jintene fra Toten, klare for ein shoppingdag i sjølvaste Malaga city. Gledar meg til å innom Zara, Bershka og ikkje minst Sephora! Det er fuckings Sephora her folkens, gjett kven som garantert kjem til å svi av nokre tusen der inne. Primark er det også her, og kven elska ikkje billige kleder (sjølv med dårlig kvalitet). Bussturen tek litt over ein time, så eg tenkte berre "kvifor ikkje skrive eit innlegg mens eg fyrst har tid?". Tid er det jo nok av, men ein prioriterar kanskje heller å liggje å sole seg, i staden for å sitte inne å blogge.

I går kveld føler eg me traff blink på restauranten me besøkte. Spanjolane som driv her nede er like elendige i engelsk som eg er i spansk (les:elendig), difor har det vært vanskelig å bestille, betale rekningen og eigentleg oppleve god service. I går fekk me god mat, engelsktalende kelner og god service! Finally. Eg fekk eigentleg heilt sjokk når eg såg at eit vinglas kosta atten kroner, hallo, da skal eg drikke vin kvar kveld her nede. Til mat bestilte eg carbonara som alltid er like mektig. Godt var det vertfall.

Fine fine Marte ❤

Når eg kjem tilbake til Norge tenkte eg å spele inn ei litta innkjøpsvideo for dikka, om eg kjøper meg noko. Prøver stadig å bli flinkare å blogge, sjølv om eg alltid misslykkast i det. Har eg ikkje vært flink til å blogge her nede? Det synst vertfall eg. Håpar dikka har fått ein fin start på veka, og til alle som har begynt på skulen, we can do this!

1 kommentar

1 thought on “Traff blink

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *