Spa a day

Categories Kvardag

Etter fire månadar prøver eg meg på eit nytt innlegg. Hei igjen! Unnskyld at eg vart vekke så åleine, utan å gi nokon som helst beskjed eller forvarsel på det. Ikkje at eg er Sophie Elise, Caroline Berg Eriksen eller Isabell Raad – men eg har faktisk fått ein del meldingar om kor eg befinn meg i verden, og når eg i det heile tatt skal begynne å blogge igjen. Ettersom eg faktisk elskar å blogge, og det å dele tankar og kvardagen min prøver eg gjerne igjen. 

Det har skjedd så sinsjukt mykje sida sist eg snakka med dikka. Fyrst og framst er eg jo ferdig med praksisperioden (som eg fekk vel bestått) og sjukdomslæreeksamen (som eg ikkje veit om er bestått). Akuratt no er det ikkje så veldig mykje eg skal på skulen, bortsett fra eit par innleveringar og framlegg – så difor synes eg det er perfect timing å starte opp att no. Eg har gått ned eit par kilo, men kanskje den mest sjokkerande nyeheita; det er slutt med meg og Malin. Når kjenslene ikkje er der lengre så kan man ikkje utsette den andre parten for kjærleiken ho legg i forholdet. 


With that said; lat oss gå til dagens innlegg. Ettersom det er morsdag på søndag i tillegg til at mamma snart har bursdag tok eg ho med på spa i dag. På Gjøvik har me eit spa kalla Otium, og det var verkeleg deilig å restituere kroppen der i dag saman med mamma. Tre timar vart tilbragt i bpblebad, med sømjing og ikkje minst berre avslapping. HERLIG! Etter dette gjekk me på CC ein tur der eg fekk kjøpt meg ei ny bukse. Tenkte å visa den til dikka i måro visst eg får tid og ein plass til å knipse bilder på. Deler enda litt fleire bileter fra denna fine dagen.

2 kommentarer

2 thoughts on “Spa a day

  1. Å herlighet så fantastisk deilig med spa. Er forståelig at det det ikke alltid er like lett å prioritere bloggen. Det er hverfall godt du liker holde på med det og masse lykke til videre<3

  2. Så hyggelig å høre fra deg! Slik er det av og til at andre prioriteringer kommer i veien, noe som er bare slik. Åh, spa er nydelig og dette ser jo bare herlig ut! Kjempe fine bilder og det frister skikkelig 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *