Bildedryss fra den nye leiligheten

Categories Innkjøp

Ny leilighet betyr nye bloggbileter eller house-tour video. Ettersom den nye leiligheten kun er på eit rom, tenkte eg heller å vise den i bileter enn å filme eitt og samme rom gjennom ein video som ein berre må dra ut for å få den til å bli lang nok. Dei som har fulgt meg på bloggen eller youtube lenge har sett den tidlegare leiligheten min som eg faktisk har laga aparment-tour på. Femti minutt unna sentrum, venner og treningssenter fekk eg etter to år nok og fekk fingeren ut og tok eit tak. Allerede i juni søkte eg om ny bolig og fekk, men hadde da ikkje sagt opp den gamle og hadde verkeleg ikkje råd til å betale tolv tusen i månaden på buutgifter. Månadar og ein oppsigelse seinare fekk eg endeleg plass dit eg hadde mest lyst, nemleg til sentrum studentboligar. No har eg matbutikk to minutt unna (dette er fakta!!), bestevenninna mi bur to etasjar under meg og treningssenteret er fem minutt unna – kor fantastisk? 

Bildene viser jo litt korleis det ser ut der med tanke på interiør og møbler. Alt i alt blei eg til slutt veldig fornøyd med korleis det blei sjåande ut, og at eg fekk sovekrok, tv-krok og spisekrok. All in one. Møblene vart kjøpt inn på mandag og me ha eigentleg brukt tida sida det på å flytte, vaske og snekkere. Det blei masse unødvendig styr med den forrige hybelen så heile laurdagen gjekk jo nestne kun til å skaffe ei ny benkeplate som måtte monterast. Ein ting lærte eg vertfall av det; ALDRI skjær utan skjærebrett under. 

12 kommentarer

12 thoughts on “Bildedryss fra den nye leiligheten

  1. Det virker kjempekoselig! Også så fint å få plass til både seng, sofa og spisebord – da føler man liksom det er større og 🙂 Jeg hadde studenthybel i to år på 17 kvm, der var det kun plass til seng og pult… En grunn til at jeg flyttet derfra, haha 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *