Antrekk ⎮ Floral dress

Categories Antrekk

Ein dag til det er helg for dei fleste! Woho. Let’s just take a moment for kor fort tiden får for tiden, inkludert denne veka. Wow. Vekene går ut på å skrive på Helse og Samfunn eksamen, som eg også skal skrive på fram til midten av desember. Denne veka har eg satt meg inn i utfordringar som frivillige gjennomgår i arbeidet dei gjennomfører og korleis utfordringar dei møter. Faktisk så er det spennande, og mykje meir interessant enn den forrige oppgåva. Endeleg noko som faktisk interesserer meg. Kva skulle vi gjort utan dei frivillige? Dei er virkelig nødvendige for og blant anna sørge for at eldre opplever mindre einsomhet. 

 

 

I går tok Marte nokre fine bileter av meg framfor kirka, holy Lord. Neida, huff. Men dei vart så fine, og eg var skikkelig fornøyd med looken også! Denna kjolen er ein av mine nye favorittar, fordi den passar så bra til alt – samtidig som den er lett å style! Kåpa som eg har på meg er så varm, så oversized og så cozy. Rett og slett den perfekte haustjakka!

 

Kjole – H&M ⎮ Jakke – Indiska ⎮ Lue – H&M ⎮ Strømpebukse – Primark (som forresten er verdas deiligaste!) ⎮ Sko – Skopunkten

 

7 kommentarer

7 thoughts on “Antrekk ⎮ Floral dress

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *