God kveld alle fine lesarar ♥ Må først og fremst beklaga for ein så sein oppdatering, men har verkeleg vore skikkeleg slapp i dag. Stod opp klokka seks fordi eg skulle på trening, men neida, bussen peiste rett forbi meg. Wehu. Sinsjukt bra start på dagen.. Uansett, livet går vidare. Etter skulen trente eg styrkeprogrammet mitt, etterfulgt av ein time med powernap. Du har ingen aning over kor godt det gjorde på kropp og sjel. 

Forresten var eg også av tannlegen i dag, for siste gang. Kan dermed ærklera meg sjølv som ♥♥HOLFRI♥♥ Etter den annarkjente powernappen min tok eg meg ein runde rundt Tangen slik at eg med god samvittighet kunne laga meg pannekaker til kvelds. Fy flate så gode!! Anbefalst verkeleg på høgste nivå!!

 

God dag kjære deg! For ein stressande dag. Har nett spelt inn ein video til dikka, som kjem ut i løpet av dagen. I tillegg til at eg må øve på matte, og ut å jogge. Men men, ein overlever vel? Uansett så er det ny veke, og eg er piffa opp for veka! Fekk også min nye piercing i posten i dag, som eg er heilt forelska i, verdens finaste ♥ Uansett, så får me snakkast seinare, for no ventar redigering og publisering av video, øving til matte og trening…

 

Mobil eller pc/mac? 

Det måtte nok ha blitt min kjære iPhone. Kunne seriøst ha gifta meg med den!

Har du mac? 

Desverre så var eg så dum å kjøpa meg ein dritdårleg samsung pc, berre fordi den var rosa.. Det var faktisk samma pris for den som ein mac ligg på no. Worst descision ever made.. 

Kor kjøpe du kle?

Eg handlar for det meste på dei “vanlege” butikkane som H&M, Gina, bikbok og nelly. Men har også fått ei ny favorittkjeda. MONKI!! Elska butikken deira, som ligg i KJ, og synst dei til tider har dritkule kle der. 

Mange skopar har du? 

Ca rundt 20 skopar 🙂

Har du blitt mobba før? 

Synst der er ganke personleg, men tja, vil kanskje dei det. Eg følte meg vertfall slek, og eg vart behandla som dritt av ein viss person. Han tok til og med kvelartak på meg ein gong, noko som eg aldri kjem til å gløyma. Men ellers vil eg kanskje berre sei at eg har fått alt for mange drittkommentarar opp gjennom åra, “du er feit” “ehh” “troll”. Visse kommentarar blir aldri viska vekk, desverre. 

Synst om 99’arar? 

Har nok ikkje noko spesielt i mot dei? Men det gjeld jo som alle andre? Visse personar kan oppføra seg som ufatteleg barnslege, og kan vere sinsjukt irriterande. Men hovudsakleg så har eg ikkje nokre spesielle meiningar om 99’arar. 

Tangen vs Øvre? 

Altså har ikkje noko i mot å bu på Tangen, men for meg hadde det nok vore bedre å budd i Øvre atm. Grunnen til det er at treningssenteret mitt ligg der oppe, bestissane mine bur der og eg går på skule der. Men er ikkje farleg for meg å bu på Tangen heller.

Topp 3 bloggarar som kjem fra din kommune?

Lese eigentleg berre ein blogg her i Årdal, og det er hysteri sin (eller Nina). Synst ho har ein utrulig fin blogg, og fine bilder. 

Ein ting du likar, og ikkje likar med deg sjølv? 

Ein ting eg likar med meg sjølv er faktisk veldig vanskeleg å finna. Men kanskje det at  eg alltid bryr meg om andre, og tenkjer på korleis andre har det. 
Ein ting eg IKKJE likar med meg sjølv (skal ikkje komma med kroppen min, for det veit dikka) er at eg aldri gir kompliment til vennene, eller familien, eller kjæresten min. Eg SUGE på å gi kompliment, sånn at det er flautt.

Ville du ha bytta kropp eller personlighet med noen? Hvem og hvorfor? 

Kroppen min har eg sagt før, at eg ikkje hadde hatt noko med å bytta kropp med kjære “queen B”. Same med personlegheiten hennar! Ho er så utrulig god, og verkeleg ein person eg kan seie er eit godt menneske ♥ 

 

Ja, i dag er det verkeleg “thank god it’s friday”. Trur faktisk det aaldri har vore så deilig med helg og fri. Dagens prøve gjekk som forventa, den gjekk ok+. Etter skulen feirte me at Marta fekk 6’ar på tyskprøven på cafên med mat og kakao. Yummy. Fekk verkeleg køyrt meg på spinning i dag med Alise, og me traff også på Linn. Så vart me motiverte til å køyra ei styrkeøkt på 40 min etterpå. Så no kan eg endeleg ta helg med 1500 kaloriar forbrent i dag!! ♥

Herleg start på helga!!

God dag alle sammen, eller skal eg sei god kveld? 


Stod opp klokka seks i dag for å ta meg ein tur på trening. Vart ikkje så god tid ettersom bussen vart forsinka, så vart berre 500 kcal forbrente. Men tenkte eg skulle ned å trena litt på wii’en. Haha, veit ikkje om eg skal kalla det trening, men kcaloriar blir forbrente vertfall. Ellers er planane for dagen utruleg småe, for me har naturfagsprøve i måro som eg må øvaøvaøva til. Satsar verkeleg på ein firar eller femar. (Er ikkje sjans i havet at eg får seksar) Men vertfall så skal eg lesa gjennom det eit par gangar før det blir ned på wii’en. Så me snakkast ♥

Sveitt og god!!! <3 <3