Wow, sjå kor bra kvalitet det blir på bildene av det fantastiske kameraet eg kjøpte meg. Det er jo nesten heilt sjukt. Er allereie heilt forelska i det, og angra virkelig ikkje eit einaste sekund på at eg kjøpte det. Men haha, det var virkelig ikkje det eg skulle snakke om i dag. Dagen starta med ein frozen yoghurt på Sandvika med mi fine Alise. Me koste oss kjempemasse, og fekk shoppa kanskje litt for mykje. Burgerking stod for tur, og me satt der og snakka og åt, mens me venta på at far hennar skulle hente ho. Eg fekk eit lite problem med kamera eller forsikringen, så eg måtte reisa tilbake og fiksa det. Eg reiste vidare innover til byen, for å sjå om dei hadde eit skjørt eg forelska meg heilt i på Sandvika. Men det var utsolgt over alt. Skikkelig sad story. 

Grilling stod på planen, og me grilla og koste oss ute. Tamara og Aisha er virkelig verdens søtaste ungar, og eg håpar mine blir like fine eller finare. Men det er nok vanskelig. Hatar at eg reiser i måro, men søss, du skal nok få nok av meg i sommarferien 😉 Resten av kvelden blir nok tilbringt framfor tv’en med masse godteri og brus. Er det lørdag, så er det lørdag. 

Åh, så deilig det var med skikkelig sommarvær i dag. Starta opp med ein tur på leikeplassen med mine to tantebarn og Catrine. Hadde med oss kjeks, som var veeeldig gode. NAM. Me koste oss vertfall, og vandra vidare til ein anna leikeplass. Er det ein ting eg har lært fra i dag, så er det at visst ein startar å leike “eg-skal-servere-deg-middag-i-eit-hus” leiken med ein unge, er det vanskelig å komme seg ut av den. Haha. Etter litt påfyll i magen reiste me ut igjen, og gjekk og handla. Elska og vera her, fordi eg og Catrine har ein del til felles, så det blir alltid noko å snakke om, og ho er ein fantastisk god søttespelar anten det gjeld trening eller kjærleik.

Seinare var det tid for søskentid, og me reiste til byen. Catrine håpte på å finna seg ein kjole, og eg gjekk og såg litt. Tenkte å ikkje handla noko i dag sia eg har shoppingdagen min i måro. Da blir det også eit nytt kamera som eg virkelig ser fram til. Gledar meg kjempemasse til å shoppe litt, få nytt kamera og ete frosen yoghurt med Alise på Sandvika. Håpar alle har hatt ein superduper dag, og no skal vertfall kose meg med fruktkarameller!! ♥

Ser ikkje det berre fantastisk deilig ut? Eg har vertfall nettop tømt i meg heile skåla med jordbær og vaniljekesam (nam).  Alle seier at norske jordbær er såå mykje bedre, men skal eg vere ærlig synest eg det motsatte.. Uansett så er jo soli på besøk i dalen vår i dag også, så det skal nytast! Tenkte meg å gå ein tur på Lauvnes etter maten har sege endo litt meir nedover i magesekken. Gjekk på Ytre Moa i går før jobb, og herregud so sting eg fekk. Eg som hadde planlagt å jogga heile vegen, men då eg kom fram til trappene trudde eg at eg skulle daua! Så derfor ventar eg minimun 30 minutt til. Etter det kjem nok Alise, og me får handla litt før me reiser til Gol og Oslo i måro. 

Ser dikk at eg har skifta ut header og profilbilde? Måtte nett ut å knipsa nokon bilder sia sola skinner, og eg vart jaggu så fornøyd at eg lagde meg ein ny header. Ikkje noko innvikla men eg synest faktisk det at det enkle er ofte det beste 🙂 Håpar alle får ei kjempefin langhelg, og at været blir liiike fint i Olso heile helga. 

Wow Susanne. Keativ overskrift.. Eg som lovde dikka at eg skulle bli flinkare å blogge og sånt, men neidaaa. Skal vertfall prøøøve å blogge litt bedre men lovar ingenting fram til i måro. Har nemlig engelsk prøve att på onsdag som eg må øve til, i tillegg så er eg jo workergirl. I måro reiser eg også til Gol for så å fortsette til Oslo på torsdag. Gledar meg til å handle nytt kamera, og besøke verdens finaste familie.

Her i Årdal er jo sommaren kommen litt for tideleg, ganske typisk Årdal i grunn. Ja, nemlig det at sommaren kjem ein månad før han skal komme. Me får vel berre krysse fingrane for at han held seg slik som den er no, fram til august eller september. Oktober er ikkje så nøye med, for da er det Tyrkiaaaaa. Håpar dikka også har fått ein kjempefin start på dagen og veka, så snakkast me i neste innlegg. 

Åh, så deilig det var å komme att på trening! Starta dagen med skule, etterfulgt av ei skikkeleg god treningsøkt. Planen var eigentleg kun å springe 4X4, men jaggu vart det litt magetrening på slutten også. Veit eg ikkje har blogga på ei stund, men det er rett og slett berre fordi eg ikkje har orka. Lovalovalova at eg skal bli flinkare!! Mamma kjem heim på fredag, så da tenkte eg å laga ein innkjøpsvideo på kva eg har handla, og kva eg får. Håpar alle har fått ein like fin start på dagen som meg! ♥

Endeleg var bunaden kommen på, og små ungane er klare for å gå i tog å få eta så mykje is dei vil. Men for meg så er eg glad for at russen eeeendelig er ferdig, og at eg kan gå på trening utan å vere redd for at dei skal ta meg. Her i Årdal heng dei grå skyene over vår lille dal, men me håpar vel på å få sjå solglitten etterkvart. Planen for dagen har eg ikkje peiling på, men blir nok hengande etter pappa og mi kjære stemor. Håpar alle sammen får ein super duper fin dag ♥

10 ting jeg liker: 

-Å tilbringa tid med mine gode venner

-Å finne musikk som eg blir veldig knytta til

-Å reisa. Elskar spesielt den følelsen når du kjem på Gardemoen og veit at du skal til varmare strøk

-Sol og sommar

-Jordbær, og egentlig all frukt

-Å grina. Eg elska å få ut følelsane mine, spesielt med min bedre halvdel

-Tumblr og weheartit

-Å senda stygge bilder til snapchatvennene mine

-Å setta opp kosthold og treningsplan for veka

-Å blogga


9 ting jeg ikke liker: 

-Folk som gjer alt for å ødlegga for andre

-Prøvar og framføringar

-Skulen i det heiletatt (akuratt no)

-Tomat. Æsj

-Fly. Eg haata å fly, og er heile tida redd for at det skal styrte

-At det er så masse godt som er så forbanna usunt.

-Folk som dømmer andre på grunn av fortid, kultur, utsjåanad eller religion

-Treige duppedittar, som kamera og pc’ar

-Regn

8 blogger jeg leser: 

1. Fitnaess. 2. kristinaandersen. 3. Smilespreads. 4. katrinekalmoe. 5. torilhornnes 6. lindastuhaug. 7. maariia 8. hanneelizabeth

7 ting jeg vil gjøre i fremtiden: 

– Få nokon fantastiske ungar

-Gifte meg i verdens finaste brudekjole, med den beste i verden

-Gjera noko spesielt for veldedigheit

-Reisa verden rundt

-Handle bikiniar på VS

-Ta skikkelig spa

-Kjøpa meg eit stort og fint hus

6 ting jeg er redd for: 

-Å møsta nokon eg er så glad i

-Å møsta Mehmet

-Å ikkje komma inn på det studie eg ha lyst, og ikkje få ein bra jobb

-At eg skal bli ei dårlig mor

-Møll

-Å ikkje ha nok peng til å kunne leve godt

5 steder jeg liker å være:

-I armkroken til Mehmet

-I Tyrkia

-I sengi mi

-I Oslo

-På handlesenter

4 ord som beskriver meg:

-Snill

-Sjalu

-Romantisk

-Smilande 

3 ting jeg gleder meg til: 

-Sommarferie! Skal bli så fantastisk deilig, sjølv om eg skal jobba ein del

-Tyrkia i Oktober!! Å herre min som eg gledar meg, wææ

-Å starta livet mitt med Mehmet!

2 beste bøker jeg har lest:

-Fifty shades of grey

-Et helt halvt år

1 sang jeg elsker: 

Iris av The Goo Goo Dolls

Wow, litt tid til å dele eit blogginnlegg med dikka. Tenkte å dele min elska treningsplan før eg stikker på jobb. Skal jobbe fra halv seks til halv elleve i dag, så det blir nok litt øving når eg kjem heim også. Håpar alle har fått ein super start på veka.