Våkna opp til å komme i Sogn Avis i dag, der eg fekk ei side meg meg, meg og atter meg. Så visst du les dette innlegget, men endo ikkje har lest det så utfordrar eg deg til å kjøpe ei avis. Likte sida veldig godt, og er overraskande nøgd med bildet. 

I måro ventar ein to-timars matteprøve med potensar og diagram så derfor…

Er håret satt opp i ein dott midt på toppen av hovudet mitt, og eg er klar for morgondagens utfordring!

Håpar uansett alle sammen får ein super duper tirsdag!!

Jo, da tek me ein liten breakoff med trening. Blei ikkje den lengste økta i dag, faktsik kun eit lite kvarter. Men, før dikka ler av at eg i det heile tatt tør å publisera detta må eg berre sei at treningsøkta faktisk har like stor forbrenning som ei normal havltime økt. Eg vart vertfall sleten (ikkje at det skal så mykje til for). Har prøve i sosiologi i måro, så tenkte eg skulle ta meg ein liten pause slik som eg har gjort før. Denne gangen vart det ei lita treningsøkt.

Må nok ligge i hardtrening fram til neste fredag fordi da skal eg til Tyrkia. Neida, da er det cooper folkens. Alle veit kva det betyr! Tolv lange minutt med sveitte, tung pust og slit. Målet mitt er fem rundar! Har ødelagt litt for meg sjølv i og med at eg ikkje har trent på tre veker, menmen. Skal ta det att på dessa dagane. Haha. I måro etter skulen skal eg på cafeen med Marta og Alise, før eg skal ta meg ein tur på Årdal gym, der eg skal springa cooper for meg sjølv. Må sjå litt korleis eg ligg an. Etter det får me sjå om det blir litt styrketrening. Legg vertfall ut treningsvideoen eg har trent til i dag under her, annbefalar å sjekka desse flotte jentene som har såå mykje energi, og er som nokon solstrålar:  

Uff, ja, slik går det når ein får bankkort ein kan bruka på nett. Blir ein del handling då, i tillegg til at eg ventar på ein del andre pakker også. Huff. Vertfall så var detta det eg handla på kicks. Lurer dikka på farge, eller pris så kan dikka berre spør i kommentarfeltet. 

God kveld! Såg Ine Kristine skreiv eit lite innlegg om ein klein episode ho har hatt, så eg tenkte å dela kva som er mine kleinaste augenblikk. Blir egentlig kleint for meg å tenkje på det igjenn, men kva gjer ein vel ikkje for å underhalde lesarane? 

? Den første er vel ein klein dobbelepisode som skjedde i sommar i Tyrkia. Først reiste eg og Michelle på shopping på ein veskebutikk. Eg leitte overalt etter ei Gucci veske, og så “snill” som alle tyrkarar er så skulle dei hjelpa meg å ta tingi mine over i den andre veska. Så mens eg tømme veska mi dett den største superpluss tampongen eg nokon gong har hatt, i sjølve TYRKIA!! Med ukjente tyrkarar! Eg veit ikkje kva det er med Tyrkia, men kanskje damene berre brukar nattbind der, eller bleier for den saks skyld, ikkje veit eg. Vertfall såg han selgaren på meg som om eg hadde vore i eit tyrkisk pornoblad, men det va jo kun ein tampong! Vertfall so var det dritkleint!! Eg tok veska mi, og eg og Michelle sprang avgårde i full latterkrampe. 

Jaja, flausen gjekk over etterkvart, heilt til me skulle bort til Mehmet. Eg veit ikkje kva det var, men eg trur eg var stressa på ein eller anna måte. Eg snudde meg bakover for å sjå om Michelle kom, for så å snu meg igjenn og gikk, men der sprang ei lita jente på meg og eg på ho. Så sa det POFF! Neida, eller, ho datt i bakken og faren ser på meg som om eg har drept ho. Eg seier fort unnskyld på tyrkisk, men det hjelp ikkje før han skamkallar meg og me spring avgårde. 

? Den neste episode er noko eg blir “mobba” for på skulen kvar einaste veka. Og veit du kva? Det skjønnar eg utrulig godt. Ein fredag da eg undra fred tok eg på meg cardiganen som låg nedi baggen min med masse drit, deriblant ein hengelås. Når me gjekk inn i klasserommet høyrte eg alle sammen kviskra og tiksra om meg, og lo. Men men tenkte eg, det er vel berre det at eg er morsom eller eit eller anna. Eg merka heile tida det var noko tungt på jakka, men tenkte i grunn ikkje noko meir over det Fram mot slutten av dagen gjekk eg med ein litt vel tung cardigan, og tenkte det skulle bli ei fantastisk helg, men det poppar det opp ein melding på facebook. “Susanne, du har ein hengelås hengande på jakka di”. Ein fuckings hengelås. Sjukt bra jobba Susanne, applaus!!

hashtagg:akrivbildefordiegikkjeveitkorleisbildesompassarinn

Gjett om eg følte meg fin når eg sminka meg sånn i dag. Og det skal eg sei deg, det er ikkje ofte skjer. I dag har eg vaska heile huset, rydda rommet, ete middag av paps og slappa maks av. Spelte også inn ein video på sminkelooken over som eg håpar dikka har lyst på, kjem no til å publisera den uansett. Hehe. Tenk at det er to veker til eg starta reisen min til Tyrkia i dag, fantastisk! 

Morgondagen blir nok brukt på å skriva litt stikkord til mediaprøven, laga middag og planlegga veka. Skal også kosa meg skikkelig her heime med maske, skrubb og lesing av bok. Det er vel det søndager er til for?

Hei hå alle lesarane mine. Føler meg som ein skikkeleg Årdalsbloggar i og med at eg i løpet av to dagar er blitt intervjua av to forskjellege aviser her. Weehu, kjem nok ein artikkel mest sanssynleg i måro, så eg gledar meg kjempemasse til å lese den. Ellers så har dagen gått til mykje anna. Har fått rydda rommet, vatna blomar, skriva stikkord til sosiologiprøven som me har neste veke (ÅH, så deilig) og vore på besøk til min kjære syster. Fekk servert deilig lasagne med salat og kvitløksbrød. Det er nam det! Eg kunne faktisk ha ete fem pakker med kvitløksbrød om eg hadde orka, det er så deilig. 

I måro skal eg opp til besta for å ete middag, så skal eg ein tur på jobb. Der eg jobbar ettermiddagsskift. Skal forhåndsskriva eit innlegg, slik at det ikkje blir heilt stille her på bloggen i måro. Har lovd meg sjølv å bli skikkeleg flink å blogga no, slik at eg skal få mange lesarar. Har også fått minibankkortet mitt, så no blir det full netthandel. Dobbel deilig. Planane for helga er veldig små, men skal vertfall sleike over huset, og slappe av. Skal ofså skriva nokon stikkord til forskjellige fag som media og litt historie. Skal vertfall sova kjempe, kjempe lenge ♥

God morgon alle fine folk. Etter ei crazy veka er det vel å komme seg litt lenger ned på topplista. Skulle ønske eg berre hadde kravla opp, og lenger opp på lista. Men, slik er det jo ikkje. Kjem nok uansett til å fortsette å prøve å komme dit, med gode innlegg, konkuransse (coming up soon) og videoar. Bestilte denne pakka fra coverbrands.no for tre dagar sidan, som inneheld ei kjempefin sminkemappe fra Lulu’s, som er perfekt å ha med seg når ein reiser, er på skulen eller berre må ha litt nødsminke. Den kosta kun 199 kroner, den kan du få tak i visst du trykker HER

Det andre produktet eg kjøpte var ein butter gloss fra NYX. Denne skal visst nok vere veldig god i forhold til prisen. Eg syntes fargen passar veldig godt no som det begynnar å bli haust, og ein skal gå for litt mørkare fargar både på auger og lepper. Min er i fargen Strawberre Pairfait, og er den perfekte haustglossen. Kostar 89 kroner, og du kan få tak i den HER

Fin farge på jobbgensaren eller? Over til den siste tingen eg skal presentera for dikka som er min concealer in a jar. Denne er perfekt å ha i reisemappa som en nødløysning. Den passar kjempegodt til å dekke under augene, samt andre ureinheitar i ansiktet. Så liten, og så mykje produkt skal du leite lenge etter. Verfall for 95 kroner, så visst dikka vil prøve ut den, så er det ein link visst du trykker HER

Her ser dikka kor godt den dekkar, venstre side er dekka medan høge er ikkje! Og ja, er står på kjøkkenet. You know, multitasking 🙂

Heisann, og god morgon. Takk gud for den som fann opp svart/kvitt bilde. Når ein ikkje får dei perfekte bilda er det berre til å gjere dei om til svart/kvitt og tadda. Får kommentarar om at eg ikkje skal blogge om mitt kjedelege liv, men kva ellers skal eg blogge om tidelig på ein torsdagsmorgon? Kvardagen min er faktisk begynt å bli endo litt meir spennande. Forsatt mange lesarar, og med mange meiner eg over tusen. Så TUSEN takk for det ♥

I tillegg synker dagane til eg skal til Tyrkia, og i dag er det tjuefire dagar til eg reiser. Fantastisk, eller kva? I dag skal eg jobbe ettermiddag. Begynnar halv fire til halv elleve. Blir litt seige dagar når ein har skule til halv tre/tre, men det er jo ikkje så seigt når lønninga kjem. Dessutan så hadde eg ikkje hatt noko anna å finne på, så har vel ikkje så mykje å seie i grunn. Mamma og stefar min er reist til Tyrkia, eller dei er vel ikkje reist fra Tangen endo, men dei er i Tyrkia i måro. Dei skal vere to veker, faen så urettferdig… Let’s stay positive. Ha ein kjempefin torsdag, og keep calm because tomorrow is friday!

Eg blir rørt, overraska og sjokkert over kor mange fine tilbakemeldingar eg har fått på innlegget mitt. Så mange fine kommentarar, og så mange fine og gode folk som seier at eg har skrive eit bra innlegg. Hadde aldri, aldri sett føre meg at dette kom til å skje. Hadde nokon sagt til meg at eg kom til å ligge på lik linje med Linni Meister hadde eg aldri trudd dei. Eg er vertfall kjempe sjokka og kjempeglad, og svært, svært takknemleg. Håpar eg har hjelpt nokon med å tenke i litt andre baner. 

I dag har eg vore på skulen og no skal eg rett og slett berre slappe av. Skal spele inn ein liten video som sikkert kjem ut i løpet av helgi. Etter det håpar eg på å få lærekøyre litt med mamma. Dei reiser til Oba i måro og skal få sjå min kjære. Kor urettferdig er ikkje det da? Så da skal Susanne & Mia vere husmødrer og vaska kleder, og laga sausar fra botnen av. Igjenn tusen tusen takk for alle delingane, alle kommentarane og alle som har skreve til meg. Eg setter virkelig pris på det ♥