Det første eg gjer når eg skal ta på sminken min, er å først og fremst ta på ein primer. Akkurat no er denne fra inglot, som heilter under makeup base, min favoritt! Den er som sagt veldig god, glattar ut huden og jemnar ut huden. Personlig så er eg meir fan av smashbox sin, men denne fungerar nesten like godt. Både før og etter eg tek på sminken brukar eg Mac sin fix + spray. Den skal sette sminken og freshe opp ansiktet. Verdt kvar einaste krona. Denne brukar eg kvar einaste dag når eg sminkar meg, samt med primeren. 

Sjølve makeupen min startar med å legge highlight under augene. Har eg veldig dårleg tid brukar eg kun min mac pro longwear concealer, men om eg har god tid og gidder og bruka to minutt ekstra, legg eg på min prep+ prime. 

I det siste har eg likt å legga Dior sin forever foundation i heile ansiktet. Den har ikkje høg dekkevne, men heller ein god kvardagsfoundation som dekkar litt, men jevnar ut hudtonen. Pakningen er jo kjempe fin, og eg er rett og slett forelska i å bruke denne til kvardagen. For å sette over sminken endo ein gang, og matte den ned, brukar eg rimmel sitt stay matte pudder. Billig, og funkar superbra!

Mitt favoritt sminkeprodukt all-time er sjokoladepudderet mitt fra too faced. Det er så fantastisk, men no er det tomt. Etter å ha vore knust, og sjokoladepudder all-over the floor så er det ingenting igjenn i boksen. For å sei det sånn, skal handle inn eit nytt puddet så fort så mogleg. Blushen er såå pigmentert, og så fin høstfarge. Så denne her er også blitt ein veldig stor favoritt. 

Detta året er detta det produktet eg har brukt kvar einaste dag. Brunfargen i midten eg gått til bryn i eit heilt år, men ein merkar det nesten ikkje på den. Palettet er fra Bobbi Brown, og det er eigentleg eit vanleg kvardagspallett til augeskygge, men for meg blir det augebrynspudder. 

Heiå alle kjære lesarar som fortsatt er der ute. Beklagar for ei veke med lite blogging, ja, dikka trur vel sikkert eg er ein plass, eller forventar ein god unnskyldning. Men nei, me køyrer på med den samme som alltid, masse skule, stress, trening, jobb sjølv om eg ikkje jobba osv. Eg og verdas beste mams reiste vertfall på fredag ein tur til Sogndal for ein liten shoppingrunde. Skulle eigentleg kjøpe berre julegåver, men neida. Vart heller meir til meg sjølv. Haha. Her er vertfall det eg fekk med meg heim på fredag: 

Duftlys frå bikbok i lufta “pearl champange”. Gurimalla så godt det luftar. Prisen var på 99 kroner. 

Kommode fra jysk som kom flatpakka. Eg sat oppe to timar fredagskveld for å skru den saman, noko som eg til slutt, og med litt hjelp, klarte. Den er perfekt til å ha det eg vil ha oppi den, og perfekt til prisen av 550 kroner. 

Skuffer kjøpte eg også. Tenkte eg skulle ha litt sminke oppi den, slik at ikkje alt står på hylla. Desse er fra Europris og kosta 10 kroner stykk (om eg ikkje hugsar feil). 

Litt hårting må ein også handle inn når ein har moglegheit. Desse tre variantane handlar eg alltid ein haug av, så etter to veker er alt vekke. Eg skjønnar verkeleg ikkje kor dei blir av. Dei vanlege strikkane til venstre er mine favorittar! Dei andre strikkane eg har ryker når eg skal ta dei opp i håret, medan desse er perfekte. I tillegg skadar dei ikkje håret, kor bra er ikkje det? Fra bikbok og glitter. 

Desse to fra H&M er høstens (som er ferdig om ei veke) must. Kall meg sein, menmen. Firepakning med tynne strømpisar, og knesokkar fra H&M. 49 og 79 kroner. 

Super fin kvardagskjole fra H&M til 199 kroner. 

Supergod treningsgensar fra H&M til 199 kroner. 

God kveld du der 🙂 Gud så fort denna arbeidshelgi er gått. Synest tiden går så utrulig fort, og allerede i måro er det berre førti dagar til eg reiser til min kjære igjenn. Det er jaggu mindre enn førti dagar til jul og eg ha handla to gåver. Sukk. Skal begynne på ny “diett” eller som eg kallar det livsstil i måro. Eg var såå flink i fjord på denne tid, og skulle ønska eg fortsatt hadde den motivasjonen eg hadde. For dikka som følgjer med på bloggen til Sendi Skopljak så har dikka sett at ho gikk ned 10 kg i løpet av 1 månad. I tillegg har ho lagt ut treningsplanen hennar for den tid, samt mat rutina si så kvifor ikkje prøve? Eg vil ikkje ned så masse og sjå ut som eit beinrangel, men åh, så fint det hadde vore med ein stram, fin og muskeløs kropp. Berre sjå på detta her: 

DAYUM!!! Wish me luck folkens. Og nei eg har ikkje planar om å leve på den dietten ho har lagt ut, men vil ha dei som ein liten kickstart. 

Da er laurdagen offesielt i gang, og eg har allerede vore ute å teke outfitbilder, ete ein haug med godis (som eg kjenner har gjort meg kvalm) og orna meg. Bra start det, eller kva? Er ikkje lenge før eg set meg i bilen og setter kursen mot basar og jobb. Begynnar på jobb klokka halv fire, så eg rekk kanskje nokon rundar på basaren. I kveld blir nesten heile familien samla her med pai, noko som eg gledar meg kjempe masse til. Skulle berre ønska byjenta også kom, men ho skal nok kose seg etter å ha vore i Sverige i dag. *Misunneleg*

Designet er faktisk fiksa også, noko som eg vart utrulig fornøyd med! Kvdesign har så utruleg mange fine gratisdesign som eg har brukt all time. Veldig fornøyd med designa hennas. Så no spørst det om det går eit år før eg fiksa nytt, haha, høyres såå lenge ut. Men her får dikka vertfall litt fleire bilder fra min eigen fotoshoot i dag:

Eg orkar verkeleg ikkje å starte dagen med unnskyldningar kvifor eg ikkje har blogga. Let’s just say: Gå på studie i ein måned i november and you will see why. Prøvar, jobbing og trening er det som er blitt prioritert. Men skal sjølvsagt, som eg alltid seier, prøve å bli mykje flinkare til å blogge. Det begynnar også å bli sinsjukt kaldt ute, og eg har kjøpt med vinterjakka. Detta året kjem den fra Vero Moda, og er superfin, og super god. Einaste som er, er at eg føler meg utrulig feit i den, på grunn av den strikken midt i livet. 

Ellers så har eg i dag lest ut første boka av fifty shades, snakka med Mehmet, filma video, rydda rommet og satsar på å få øvd littegrann på sosiologien før Alise kjem ned ein tur i seks tida. Åh som me skal kose oss. Skal bake og berre kose oss supermasse. I måro står varetelling og meir øving på planen. Tenkte også å få pressa inn ei lita treningsøkt, i tillegg til planlegging av kommande veka. Håpa alle får ei super helg fortsatt.