Eg begynte å handle inn litt kleder til Tyrkia, og vart meir og meir reiseklar for kvart minutt som gjekk. Eg oppdaga i tillegg ein av dei beste foundationane eg har brukt nokon gang. ♥♥♥True Match♥♥♥

Eg fullførte denne nydelege boka. Følte nesten at eg vart forelska i alle sammen i boka, og at eg satt og grein på bussen når eg vart ferdig med den. Alle sammen, ver så snill og les ho. Plis, just do it for me.

Hoho, detta er vel det største høgdepunktet i heile år. Mitt kjære, velkjente blogginnlegg om dagens kroppsfokus. Skapte ein stor reaksjon blant folk, avis og vetle Årdal. Tilbakemeldingane var FANTASTISKE, og det var verkeleg verdt å lese innlegget. 

Prøvde å framstå som sunn, sjølv om blogginnlegget dreia seg om at ein skulle eta kva pokker ein ville. Men detta her, detta her folkens var faktisk j*kla godt. Oppskrift kan du finna her

Så kom avisinnslaget om meg. Gjett om eg var stolt da? 

Hausten slo inn for fult, og det var fine fargar over alt. Kulden kom også sakte, men sikkert noko eg absolutt ikkje var klar for. 

Eg reiste tilbake til min vakre andre heim. For nokon fantastiske veker eg hadde, fylte med sol og ein haug kjærleik. 

11. Oktober vart eg forlova med min elskling. Tenk å vera så romantisk da? Alle jenters drøm, eller vertfall min drøm. Hugsa alt som om det var i går, og det er noko eg aldri kjem til å gløyma. 

Årets vinterjakka vart kjøpt, og det var luevær. Eg hadde i tillegg dilla på dessa nike skoa (overraskelse: dei er fake) som eg benytta kvar dag når eg hadde moglegheit til det. 

Eg var i Sogndal og handla alt for masse. You know, just got mah moooney. 

Eg lagde eit etterspurt innlegg om kvardagssminken min, som du kan lesa her

Eg gleda meg som ein liten unge til jul, snø og advent. 

Eg tek ikkje med desember, fordi den er jo nettop gått, og eg hadde ein utruleg dårleg bloggmåned. 

Håpar dikka har likt oppsummeringa av året, også snakkast me 🙂

 

 

 

Eg fekk endeleg jobb, og tusen tusen tusen millionar takk sjef. Takket vere deg så har eg brukt så mykje peng som eg aldri har gjort før. Neida, men seriøst. Tusen takk. Ein finn ikkje ein betre arbeidsplass!

Eg skreiv eit innlegg om kven eg var, som i grunn vart ganske personleg. Innlegget inneheld kjærlighetshistorien til meg og M, samt andre personlige ting. Det kan du lesa her

Eg fortsatte mitt sunne liv, etter å ha kun ete drittmat i Tyrkia. Noko eg drakk fleire gonger i veka var smoothie. Gurimalla so godt det er! Aaalt for lenge sidan eg drakk det sist.

Eg skreiv eit viktig innlegg om avstandsforhold, og tips til å gjere det betre. Visst du er interessert så kan du berre trykke her

Rikke, søskensbarnet mitt, vart komfirmert. Ho gjorde det lenge til neste komfirmasjon. Eg åt skikkelig masse gode kaker i komfen, og koste med meg finaste søskensbarnet.

Eg oppdaga eit nytt mirakelprodukt. Nemleg sjokoladepudderet mitt fra toofaced. 

Eg kjøpte mitt nye kamera, samsung NX1100 (?) når eg var i Oslo og besøkte Oslo favorittane mine. 

 

 

Sommaren slo inn for fult, noko som betydde shortsvær og magetoppar. Omg, sjå kor fuckings tynn eg var.. I forhold til no liksom 😀

Eg og Martikuss Spartikuss bestilte golden circle (trur eg) til Katy sin prismatic tour i Oslo. Gledar meg kjempe masse, og nesten heile klassen skal på same konsert.

Eg var fortsatt veldig flink med mat og godteri, og lagde kjempemasse god og sunn mat. Ein av favorittane er denne amazinge (til å vere sunn) pizzaen. 

Som sagt var sommaren slått inn for fult, noko som også betydde grillsesong. Og tru meg, det såg ofte annarledes ut enn denne tallerken. Blant anna med potetsalat og grillpølser. 

Eg hadde min aller første tur til poppulære Ravneberg, og fekk veta denna dagen at eg kunne få reise min fyrste tur aleine til Tyrkia. 

Eg reiste ned til min forlovede og var her i ei veke. Eg fekk blant anna møte denne godjenta som eg er blitt så sinnsjukt glad i. Ho er bestevennen min, og eg føler ho har vore det i fleire år. 

Eg starta juli kategorien på bloggen med outfit med BUKSE! Det var eigentleg ganske kaldt, men det kom alikavel til å bli ein fin månad. 

Eg jobba for det meste, men når eg hadde moglegheit hoppa eg i treningskleda og gjorde det eg kunne. Gud som eg savnar den kroppen. No ser det berre ut som nokon har blåst ein ballong frå innsida av magen min. 

Eg og ho her flotte skreppa tok oss ein shoppingstur til vakre Bergen. Var virkelig koselig med litt skikkelig mor-datter tid. Må absolutt gjentakast. 

Eg misunte verkeleg dei som var så heldege å reisa på Norwaycup. Til dei som skal i 2015, NYT det!

 

Kickstarta august med å hente pakka mi frå nelly. Denne buksa vart ein stor (les: gigantisk) favoritt dei neste månadane! Heilt til den rauk for litt mindre enn ein månad sidan, RIP..

Sangen “Try” tok første tog inn i hjertet mitt, og eg følte at nokon endeleg hadde satt ord på noko som var, og er, alt for viktig i dagens samfunn. 

Oslo stod på planen, og eg tilbringte først flotte dagar med mi kjære syster. Etter nokre dagar kom denne snuppa, og me koste oss på hotell i ei heil helg. 

 

Etter fleire timar med fly og venting var eg endeleg på plass i Tyrkia. Gud så deileg det var å klemme gutten min igjenn! Vart møtt på flyplassen med eit stort smil og bamseklem. Med seg hadde han ein kompis som var så snill å køyrte oss. Når me kom heim til leiligheten var Michelle og Eren (kjæresten hennar) klare for å tilbringa ei veka med oss. Merkar allereie at det er kjempekoseleg, og skulle ønska det varte lenger. Me reiste på metro (stor butikk med mat, klede, elektronikk osv.) og handla inn mat til den kommande veka.  Korga vart ganske full etterkvart, kan du seie. Eren lagde spaghetti når me kom heim, og me reiste bort til anne. 

DA starta helvette og eg vart tvinga i eit glas med sitron, og forferdeleg te. Men gjett om det hjalp der og da. Seinare reiste me til Alanya sammen, men det tok ikkje mange timar før eg vart skikkeleg dårleg igjenn og måtte stikka heim. Partybreaker? Hell yeah. Sov til langt utpå dag i dag, og var død når eg stod opp. Lenge sidan eg har vore sååå dårleg.. Pusten var tung, alle ledda i heile kroppen vridde seg og stakk og feberen var på plass. Sia det er søndag er det i tillegg stengt av doktorane så me måtte på sjukehuset. Her fekk eg ei sprøya stokken i rompa, og tre medesinar som eg skal ta. Litt av ein start eller kva? 

Godt ein har tyrkisk kjæreste som passar ekstra godt på meg når eg er sjuk. Pluss ein litt overivrig tippegutt <3

 

BLOGGEN! 

Etter mykje tenking over kva eg skal prioritere av youtube og blogg, valgte eg sistnenmde. Eg når ut til eit større publikum, og det er fleire som føl med på bloggen enn på youtube. Eg meiner ikkje at eg skal totalt slutte å lage videoar, men det blir bloggen som blir prioritert. Synest sjølv alt har blitt litt “halvgjort” sidan eg har hatt så dårleg tid til å oppdatere dikka på begge frontar, så håpar alt skal gå bedre no når eg legg sjela mi i bloggen. Nok om det no, eg trur dikka har fått det med dikka no. 

Fekk veta når eg stod opp at søstern ikkje kjem til Årdal til jul, og eg vart faktisk kjempe lei meg. Begynte seriøst å grine.. Kall meg sutrepromp, men det er vel sånn eg er. Ein kan heller ikkje gjere noko med været, så da får det vel berre bli slek. Er jo verst for dei, så skulle nesten berre reist med privatflyet mitt og henta dei. Har så vidt begynt å skrive ei lita liste til Tyrkia, kva eg skal hugse, må kjøpe inn og kva eg skal pakke. Tenk at om berre nokon få dagar klemmer eg på kjæresten min igjenn. For ein fantastisk følelse ♥

BTW: Vinnaren av giveawayen er trukket, og er kontakta på facebook. Vann du ikkje? Bedre lykke neste gong 🙂 Det er ikkje lenge til det kjem ein ny!

Eg starta året mitt med steinhard vilje til å gå ned i vekt, noko som absolutt skal gjerast i år og! Eg har så lyst, meg gidde ikkje begynna no rett før jul. I guess you all understand why.. Endeleg fekk ef babyen min, og eg var i hundre. Etter nokre år med iPhone 4s, telefon som låste seg, knappar som ikkje fungerte og musikk som spelte seg av når den ville, var det på tide med ein ny bebis. Eg var så sunn at eg beundrar meg sjølv. Det “verste” av alt var at det faktisk var forbanna godt og eg fekk sinsjukt med energi av den livsstilen eg dreiv på med. Gledar meg som ein liten unge til å starte med nye ark igjenn, om nokre veker. 

Mars kom på kalendaren min og eg fortsatte med den flotte livsstilen min. Noko eg hadde verkeleg dilla på var bananpannekaker. Herrejesus så lenge sida det er eg har laga det, men fytti katta så godt det er. Så enkelt å lage, og så godt. Nam. Eg var i tillegg i Oslo og besøkte mine to flotte tanteungar, åååh som eg savnar dei. Og når eg ser på dessa bilda er det rart å sjå kor mykje dei har vokse i detta året. Alise kom etterkvart heim fra Skottland med detta til meg, og tru meg, eg var i HIMMELEN! Match perfection foundationen min er seriøst den beste eg har prøvd på lenge, og den er så rimelig at det er ubeskriveleg. Finne du denna, så kjøp den! Eg har brukt opp mi tredje eller fjerde flaske. (Pstttt, du finn dei på nokon lindex butikkar). 

Mars kom, og eg satt den i gang med ein splitter ny hårfrisyre. Blondi og kort hår. Skal sei dikka det at det var utruleg godt, sida alt andre håret som forsvant var øydelagt. Etterkvart kom gulli mine te Årdal for å feira dagen til lille Tamara, har verdens søtaste video av ho når ho synger Happy Birthday til seg sjølv (kan posta den om det er ønsker om det). Hadde fine dagar med dei, før dei reiste heimatt. Sjølv om me kun var kommen til mars låg eg ute på trampoline og sprudla i shorts og levde i håp om at det ganske snart var sommar. 

April er vel den beste  månaden eg har hatt i heile år, ettersom eg såg kjæresten min igjenn etter åtte lange månadar. Me vart forelska på nytt, og alt vart så forandra. Me avtalte at det ikkje var moglegheit for at me kunne nokon gang vere ifrå kvarandre så lenge lenger, så det lengste me har vore vekke frå kvarandre no er tre månadar. Ellers så hadde me ein kjempefin jentekveld før eg reiste til Tyrkia som eg fortsatt hugsa, det var virkelig god stemning og ein kjempefin start på april. Ellers før eg reiste til Tyrkia tok eg første vippeextentionet mitt, noko som vart veldig dumt. Det gjekk av etter ei veke, noko som eg vart egentlig veldig lei meg for.