Først og fremst vil eg berre seie tuusen takk for alle fine tilbakemeldingane eg har fått, både på facebook og på bloggen. Alle dei fine orda hjelp mykje på når ein har det tungt. Eg er jo den personen som er super lei meg kvelden før, og når eg vaknar smiler eg frå øyre til øyre. Eg veit ikkje om det er ein bra, eller dårlig eigenskap. At andre smiler, og er glade er super viktig for meg, og derfor synest eg det er viktig at ein våknar opp med eit smil, og tenkjer over kva ein faktisk har. Eg har jo Mehmet, sjølv om han ikkje er fysisk tilstades, så er han berre ein telefonsamtale unna. Også har eg familien min som eg er så glad i, og ikkje minst fantastiske venner og medelevar. Kjenner ein “meistringsfølelse” når eg får dei til å le. Ha ha. 

 

Så dagen har gått til innspeling av ein ny video, avslapping og litt rydding. Hadde intervallar i gymen i dag, og kjente det faktisk gikk bra med gnagsåra mine. Då lyt eg begynne å trene igjen! Eg har ei veke der eg er kjempe flink, men neste er det nesten drittmat kvar dag. Eg må klare å holde meg lenger enn ei veke. Har faktisk ingen andre planar for i måro enn å sove heilt til eg våknar av meg sjølv. Skal vel fikse bryna mine hos flinke Runa også. Prøvde så vidt å nappe dei ista, men gjekk ikkje mange minuttane før eg sendte melding til Runa, at ho skal få vokse bryna mine i måro. Takk Gud!

Good mandag alle lesarar! Håpar dikka har hatt ein super start på dagen, eller for nokon av oss, skuleåret. Dei fyrste dagane er som regel levering av bøker, frukostar og ikkje så spesielt. Me møtte opp, same klasse som i fjor, og lånte bøker. Etter det tok eg bussen heilt til Gol for å henta bilen min!! ENDELEG! Veit ikkje om eg nevnte det, men den har vore øydelagt i ei veke no, og har vore på reprasjon. Eg skulle jo eigentleg køyre til Oslo, men det blei jo ikkje slik da den ikkje fungerte dagen før eg reiste. 

 

No skal eg straks hoppe i treningskleda for å ta meg ein liten tur på Lauvnes. Elskar å gå der, sia det er så bratt så går jo pulsen opp og eg slepp å springe. Fantastisk utsikt på toppen er det også. Eg skal jobbe i måro, så tenkte også at eg skulle skrive inn litt av innlegga slik at eg berre kan leggje inn bilder før eg publiserer det. Håpar dikka får ein super fin kveld, og brukar den til akkurat det som passar dikka ♥

Sjekk den fine utsikten som kom i mot oss i det me satt i bilen, på veg heim frå Oslo. Bilturen er lang, omtrent like lang som flyturen til Alanya. Er ikkje det vilt? Kunne eigentleg like godt reist til Tyrkia med det samme, men skulen byrjar jo om få straksar og jobb står på planen. Men er ikkje lenge før eg er tilbake i Alanya. Har jobbhelg denne helga, som er tungt før eg skal til på skulen. Men, det må jo til? Føler meg super flink som har klart å begynt å spare på BSU, og ein sparekonto. Hashtag, livet som vaksen. 

Som sagt skal eg begynne med litt rutinar i kvardagen igjen, og skal begynne med blant anna trening. Har ikkje råd til å vere på treningssenter, så da lyt ein ta tak i naturen og andre apparat som er tilgjengelege i heimen. Kosten skal også setjast på plass, etter ein lang sommar med alt for mykje dritt i kroppen. Så det skal eigentleg berre bli deilig å begynna på skulen igjen. 

Det å passe på huden, sjølv om ein er ung, er utruleg viktig. Spesielt når ein brukar sminke kvar dag, og så mange produkt. Det er nok fortsatt ein del som søv med sminken på, men det er noko eg ikkje annbefala nokon og gjere. Huden kan bli stygg av det, og huden har godt av å puste om natta. Det handlar om å bruke dei rette produkta for din hud, og det kan dei fleste hudpleiarar eller sminkebutikkar hjelpe deg med. Dei er spesielt flinke til det, blant anna på kicks. 

 

Eg har funnet mine absolutt favorittprodukt, men har også handla litt nytt no i Oslo, for å prøve det ut. Det fyrste eg gjer når eg er tek av meg sminken er å setje opp håret, for å ikkje få det i ansiktet under prosessen. Så brukar eg dei store bomullspadsa som ein får kjøpt over alt. H&m førte dei før, men no har dei berre små. Men eg veit at blant anna Europris, og kicks selg dei. Eg så tek garnier sin micellar cleansing water på padsen og begynnar med huden. Då tek eg sirkelbevegelsar rundt i heile huden, på augebryna og evt. lepper  til sminken er vekke. Dette produktet er genialt! Det tek vekk alt som skal vekk. Også er det viktig å skifte ut padsa når dei blir for skitne. Eg brukar også dette rensevatnet på augene, men med ein heilt ny pads. For å få vekk absolutt alt, er det viktig å gå inn med ein toner, og da brukar eg sensai sin celluar performance. Tidlegare har eg brukt blant anna Lancome sin, men den synest eg vart alt for sterk. Denne derimot, luftar deilig og er mild mot huden. Ein skulle tru sminkefjernaren tok alt, men når ein ser på padsen etter ein har brukt toneren blir ein sittande att med hakeslep. 

 

2-3 Dagar i vekar har eg ein skikkelig spadag, der eg brukar maska og skrubb. Den beste maska for ureinhetar er garantert Lush si mask og magnaminty. Denne drep all dritten i huden din, og etterlet den mjuk og god. Ha den på i ca ti minutt, så slår du på lunka vatn og duppar ansiktet ned i hendene. Samtidig får du også skrubba huden, sida det finst korn i den, som verken er for harde, men heller ikkje for milde. Så eg vil seie at dette er eit to-in-one produkt. Prisen er heller ikkje galen, og ein får så mykje meir enn ein betalar for. Om eg heller vil gi huden litt fukt, brukar eg ei fuktighetsmaska, som er frå sminkebutikken i Tyrkia. Eg har den desverre ikkje framfor meg no, men skal redigere det inn når eg kjem heim. Denne skal tørke, og du kan dra den av. Eg pleier av og til å sove med den. Visst eg berre vil skrubbe huden, brukar eg benefit sin refined finish. Den har perfekte korn, og huden følest ut som ei barnerumpe etterpå. Kvar dag, og kvar kveld likar eg å bruke clinique sin dramatically diffrent moisturizing cream. Denne gir huden mykje fukt, og passar perfekt for oss som berre vil ha litt ekstra fukt. 

God morgon/formiddag alle fine. I dag står sola på den blå himmelen og varmar over heile Oslo, akkurat som i går. Eg har hatt såå fine dagar her med familien. Er så trist at dei bur såå langt vekke, og at eg ikkje berre kan komma bort til Aisha og Tamara når eg vil. Fine gullungane. Heldigvis har eg to i Årdal som eg kan vere med så mykje eg vil, men det er jo ikkje alltid like kult å henge med tante. 

 

 

Som eg sa i videoen skal det bli kjempe godt å komme inn i litt rutinar igjen, og kanskje få bloggen på plass igjen. Kvar sommar skal eg alltid blogge mykje, men det blir som regel motsatt. Uansett, så skal det bli fantastisk godt å komme inn i rutinane igjen. Eg har også handla meg nye joggesko slik at eg skal begynne å trene litt att. For det meste springing, så får me sjå om eg melder meg inn i Årdal Gym etter kvart. Kven veit? Uansett, så snakkast me i måro. Ha ein super duper dag. 

Hugsa dikka den restauranten eg syntest det var SÅ god pizza på i Notting Hill? Vel, eg har alltid tenkt eg skulle lage ein liten annbefaling, men trudde eg hadde mista bildene. Plutseleg mens eg satt og bladde gjennom bilda frå London poppa dei opp. Er verkeleg evig takknemleg i og med at det var noko av det beste eg har smakt.

 

 

Sjølve restauranten var veldig, veldig koseleg. Den var liten, samt plass til nok folk. Den var ikkje full, noko som var overraskande. Dei som jobba der var også utruleg hyggelege, men det er jo engelskmennene uansett. Denne plassen er til å annbefale visst du ikkje er veldig svolten, men alikevel vil ha litt påfyll av bensin. Dei har jo også servering av kaffi, cafè latte osv. Det er verkeleg fint å ta seg ein liten pause på denne koslege plassen. I tillegg ligg den HEILT nederst av Notting Hill gata, så da kan ein ta seg ein liten pause før ein går opp igjen. Eg har ikkje peiling kva strøket heiter, eller gata, men eg hugsa me hadde gått heilt ned, og at det var ein TESCO på andre sida av vegen.

 

 

Pizzane du får er kjempe små, men heilt ferske. Så som sagt, visst du dør av svolt, ikkje gå her! Men visst du berre vil ha litt “kosemat”, så har du kommet riktig plass. Eg bestilte med margarita pizza, og herrejesus så god den var. Smakte skikkeleg italiensk pizza (sjølv om eg ikkje har smakt det). I tillegg var det ikkje meir enn fire pund for ein, så ein tapar vertfall ikkje peng på å prøve den. I tillegg er det godt å sitte ute, sjå på folk og nyte opplevinga. Me hadde det vertfall kjempe koseleg på denne lille, koslege restauranten.

 

Hei og hå adle saman! Bloggmotivasjonen har verkeleg vore på botn sida eg kom heim frå Tyrkia, men endeleg har den begynt å stige litt. Samt også med anna inspirasjon, blant anna for youtube, lære tyrkisk og skulestart. Føler meg super klar for skule start, og er fit for fight. Hadde aldri trudd eg skulle skrive det, men jo, eg er faktisk klar. I tillegg har eg jo kjøpt meg bil, som eg brukar til å råne litt. Er kjempe deilig å slippe å ta bussen for kvar einaste gong eg skal til Øvre. 

 

I dag har eg fått filma denne fine looken med mørke lepper, lett augesminke og flawless hudsminke. Så gled dikka til den sminke videoen kjem. Ellers kjem Marius og Maria ned, som er tanteungane mine, slik at me skal filme ein litt artig video. Eg har også Tyrkia innkjøp liggande på lur, som eg veit mange av dykk gleda dykk til.