Jippi kaiai! Enedeleg etter mykje om og men med peng, jobb og drittvær er me komt oss til Polen og har sove fyrste natta god Marta. Herregud folkens, Polen er så billig og så fint. Når me var på matbutikken og handla i går brukte me tohundre kroner og fekk rundt fire posar med mat, det er så sjukt. Etter me komt ned har vertfall eg berre blitt sjokka over kor sinsjukt billig mat er her nede. Diverre er månadslønna til polakkane ikkje like god som vår i Norge, så det er jo sjølvsagt ikkje like billig for innbyggjarane. Men omg, ei flaske med ein liter vodka kostar liksom seksti kroner. Hadde eg budd her hadde eg kosa meg, for å sei det slik. 

I går gjorde me ikkje så mykje, eller eigentleg jo. Me var jo og åt mat som var deilig (og sjølvsagt billig). Eg åt pasta med krema spinatsaus og drakk oreomilkshake. Ikkje berre at det er billig, men som skrivet ovanfor så er det sinsjukt god mat her. Etter me åt køyrte me litt rundt og fiksa forskjellige ting, før me på kvelden reiste på kino. Kinoen var ikkje så mykje å skryte over, fordi eg som sagt, igjen, ikkje likar Science-fiction filmar. MEN popcornet var verkeleg himmel, altså caramel popcorn er det beste eg har smakt. NAM. Gledar meg litt til kino slik at eg kan eta det kinoet igjen. 

Denna jula har vore SÅ fin, og eg har endeleg fått feira den med alle mine søsken, mamma og tantebarn. Dagen starta med å våkne med at nissen (les:mamma) la godteri i favorittjulestrømpa. For å sei det slik var den ganske full som vart eten litt på her og der, men som fortsatt ligg klar til å ha med meg i bussen i måro. Du veit, Susanne og Jones Macarones skal til Polen, om me kjem oss dit da sjølvsagt. 


 

Julelunsjen er verkeleg julas høgdepunkt der ein har alt pålegg ein kan ønskje og draume om. Når du sit der tenkjer du verkelg på alle dei som ikkje har noko mat, og/eller ikkje tak over hovudet. Verkeleg glad over kor bra eg har det, og skikkelig takknemleg for alt og alle eg har i livet mitt. Vidare så var det jo om og gjere og ikkje stappe i seg mat eller godteri, som vart misslykka for min del, før middagen. Tradisjon tru reiste eg og mamsen i kyrkja med mamma for å slå ihjel litt tid, samt halde på tradisjonen. 

Etter kyrkja reiste me opp til Gry der me skulle feira jul alle sammen. Det var SÅ godt med julemiddag at eg berre åt meg ihjel, no kidding. Eg var så dårleg etter eg åt at eg trudde nesten eg måtte på pumping. Julenissen kom og da vart heldigvis alt mykje betre ettersom pakkene vart lest opp. Det var vertfall veldig fint at ungane vart fornøyde og hadde ei veldig fin jul. Eg fekk vertfall den finaste gåva i verden, nettop å feire jul med alle mine kjære og nære ♥

 

Anatomi, done. Feiring av anatomi som er ferdig, done. Julemodus, on! Tenk at eg aldri lenger skal ha anatomi og eg er ferdig med det eg ser som det værste faget ever. Siste dagen før eksamen satt me og hadde ein liten quiz der me følte oss SÅ godt forbredt, kjem på fredagen og får om forplanting og sansar. Ein kan godt seie at det var mange som fekk seg eit lite sjokk. Men no er det heldigvis ferie og eg trur eg skal stå på den eksamen. Rett etter eksamen var levert var eg på CC med Ingrid, før Jonas kom. Han skal vere her til me skal heim sammen på tirsdag etter eg har stripa håret. 

Fredags kveld blei det også ei litta tur ut på Gjøvik by med jentene eg er blitt så glad i (pluss han som sit på do). Eg synest det er skikkelig sjukt at eg har fått så mange nye gode venner på så kort tid, ærlig talt. Snakk om å samle verdas snillaste og beste jenter i ei basisgruppe. Basisgruppe 16 ♥ Så i dag skal eg jobbe, samme i måro, stripe håret på tirsdag så bær det heim til mor. Skal bli så deilig å komme heim til mamma, dekka bord og berre slappe totalt av. Skal jobbe masse på kiosken også før me reiser til Polen andre juledag. Har på følelsen at dette blir ein bra juleferie.