Heisann og hoppsan og falleralalera! So good to be back i bloggverden, og litt resten av verden etter ein fantastisk ferie. Sist eg la ut eit blogginnlegg var eg sjukmeldt og eg er faktisk fortsatt ikkje frisk. Hadde heller ikkje planar om å ha med macen på ferie, så da tenkte eg at no var tiden for å komme tilbake her på den fine bloggen min. Ferien i år gikk til sørlandet sammen med dama og hennar fine og gode familie. Eg hadde det virkelig fint, og er noko eg kjem til å huske resten av livet. For å skuffe dikka endo meir så streika kameraet mitt i det eg skulle på ferie, så bileta dikka får sjå er frå iPhonen. 

Det siste bildet der!! Altså kor søt var ikkje kjæresten min med det filteret?? Eg dånar. Som dikka ser har me gjort litt av kvart, vært i dyreparken, hatt fint vær. ete masse digg og bada masse. Personleg er eg vant til å feriera i syden, men eg kan med hånda på hjartet seie at å feriera i Norge er minst like fint. No må eg kjappe meg å hive i meg nokre knekkebrød før eg reiser ein tur på jobb. 8 skift igjen før eg reiser heim til Årdal ♥

SAMSUNG CSC

Icecream. Guess what I’m eating? Popcorn! Har dikka sett den videoen? Den er såå søt. Ettersom eg har vært sjuk typ dei siste fem dagane så var det veldig deilig å komme seg ut å vere litt sosial igjen. Det blir veldig tungt når ein ligg inne så mange dagar på rad, og ikkje gjer ein dritt. Har jo gjort noko da, eg har tross alt grene over at eg har hatt så forferdelig vondt, og i natt våkna eg opp med feberkrampe OG hallusinasjonar. Det var heilt sjukt, og fyrste gong eg ha opplevd det. 

Eg er jo sjukmeldt til onsdag, noko eg trur er veldig greit ettersom formen er langt ifra på topp enda. Sjølv om ein er sjukmeldt trur eg det er viktig og som smått gjere ting slik at ein ikkje blir totalt imobil. Eg veit mange er slik at når ein er sjukmeldt skal ein ikkje ut av huset, men altså ærlig talt. At ein ikkje fungerar åtte timar på ein arbeidsdag betyr ikkje at ein ikkje fungerar tretti minutt på cafe. Resten av kvelden skal eg berre slappe av ettersom er reknar at temperaturen stig igjen. Love it. 

SAMSUNG CSC

My lovely bestfriend ♥

 

 

 

⋅ FINALLY 
 
Da har eg spelt inn ny video, og fjo, det var lenge sida eg sist snakka til eit kamera. Å ta bileter av alle tinga eg kjøpte er for meg mykje meir arbeid enn å setja meg ned å spele inn ei litta videoblogg. Eg låg jo rett ut i heile går så det var egentleg perfekt å redigere videoen da! Det er utruleg lenge sida eg har vore så dårleg som eg var i går. Kan med hånda på hjartet seie at eg va dødssleten av å ikkje gjere noko. På ettermiddagen skulle eg prøve å dusje, men enda opp å måtte sitte i dusjen. Huffameg. Heldegvis er eg blitt litt betre i dag, så da får eg prøva meg på å jobbe. Until next time, enjoy og god helg 🙂
 

 

Som eg lova i går skal eg i dag leggje ut bileta eg tok frå pride. Hadde ikkje med det vanlege kameraet ettersom det diverre syng på sitt siste vers. Ville slengje inn dette innlegget før eg stikk på trening. Tenkte faktisk berre å jogge meg ein liten runde langs strandpromenaden, men må fyrst finne ei bra speleliste. But still, her er bilda. Enjoy.

1. Litt kliss klass på toget. Ja, me er det kjæresteparet som kyssar og held hender over alt. Det var så deilig på pride at ingen reagerte, men no er det vel back to black. Fuck it, eg skal fortsette å vise verden at eg er verdas heldigaste kjæreste. 2. Sida me ankom Oslo så tidleg hadde me tid til å komme oss fyrst inn på Zara og ta ein runde opp på slottet. Som dikka ser var været ubeklageleg. 3. Oslo var prega av så mykje fine fargar, mennesker og energi. 

1. Så gira for å gå i tog! For ein opplevelse, og gjett om eg skal tilbake neste år. 2. Igjen, så masse fargar, så stort mangfold. 3 .Kliss klass. 

Altså sjå på detta! Er det berre meg eller er søtpomfri ti gonger betre enn vanleg? Det er liksom så mykje meir smak, og her var det også raspa parmesan på toppen. DIGG.

1. Berre sjå på dette biletet. Alle er så glade, seg sjølv og energien rundt er så god. 2. Kødda litt inni pridepark. Det var faktisk kjempe masse kult inni parken, musikk, scene, barar og ikkje minst gratis ting. 3. Søta smiler fordi livet smiler ;))

 

 

For ei helg og for ei oppleving!!

Pride var verkeleg heilt sinsjukt, og ord kan ikkje beskriva kjensla av verken paraden eller korleis det var i sjølve pride park. For ein gongs skuld hadde eg med goproen min, men neida, den slutta å fungera før me begynte å gå i paraden. Hadde den fungert kunne de sett kor vilt det var og kor mykje glede som vart spredd rundt. Han me kjøpte =OSLO av i dag sa at det var nærmare 150 000 som hadde gått, pluss dei som hadde sett på. Det er masse mennesker. Fekk laga ein liten videosnutt da, men dette er berre byrjinga av priden. Tenkte også å leggje ut nokre iPhone-bilder i måro, så dikka får sjå kva me gjorde på i dag, men også resterande av gårsdagen. Har også handla litt (les: masse) i Oslo, så kanskje det blir innkjøpsinnlegg eller videoblogg.