2 togturar var alt eg trengte for å fullføre denne vakre, ærlege og vonde boka. Eg har smilt, ledd og felt nokre tårer i laupet av desse to togturane. I det eg kjøpte ei anna bok blei eg annbefalt denne boka som tok føre seg alkoholisme, og korleis det var å vokse opp med ei mor som elska alkohol meir enn ho elska barna sine. Så her kjem ein liten bokannbefaling til dikka fine blogglesarar, nemleg fordi denne boka fortjener å bli lest og sett:

 

 

Alex og sine to brødre veks opp i Sverige saman med ei mor og ein far som skal vise seg å elske ruskjensla meir enn noko anna. I mange år har mora vært enke, noko som absolutt ikkje gjorde det enklare for ho å slutte med alkoholinntaket. I byrjinga av boka møter vi ein oppgitt, lei og redd søskenflokk som vil ha tilbake det gode livet dei hugsa frå dei var små ? men mest av alt vil dei ha tilbake den gode kjærlige mora si. Klarar dei å redde mora før det er for seint?

Denne boka er oppriktig ærlig og hjarteskjærande! Ein ser korleis alkohol kan splitte ein familie, samtidig som barnas innstinkt er å normalisere korleis dei har det i heimen. Den er lettlest, ikkje så mange sider og utruleg interessant. Annbefalast på det varmaste.

 

Innlegg skrivet i går

 

 

Wow, just wow. Sjå kor sjukt fint det er her! Årdals natur går hundre prosent i gløymeboka i det eg bur på Gjøvik, og omringar meg med noko som ser ut som sanddynger i forhold til desse fjella. I går kveld gjekk eg til Lauvnes, noko som ikkje er langt men så fin utsikt. Og i dag gikk eg og mamma til Vetti. Eigentleg skulle me gå til Vettisfossen, men begge to har heilt angst etter me holdt på å skli ned i fossen. Me var så heldige med været, i forhold til at det ikkje var for varmt, ikkje for masse sol samtidig som det ikkje er kaldt og regn. Deilig turvær. 

 

No ligger eg og ventar på dagens middag, som er så norsk som ein kan få ein middag; kjøttkaker, brun saus og poteter. YUM! Det blir ikkje akkurat så mykje av den type mat når eg bur åleine, så eg kjenner at eg gledar meg sjukt til deilig, norsk middag. I kveld skal eg faktisk ha kosekveld med Alise, Marta og Jonas. Herregud det er lenge sida heile TDQ (The Drama Queens) var samla ein heil kveld. Dette er vennene som eg hadde på vidaregåande, og som eg fortsatt er så heldig å ha i livet mitt. Anyways, eg tenkte å leggje ut nokre litt fleire bileter av den flotte turen eg gjekk, saman med mi flotte mor. 

 

I LOVE YOU MAMI ♥

Klokka er tolv og einaste eg har tenkt på i heile dag er at eg vil blogge. På vegen heim blei det ei litta pit-stop på Fagernes camping hos min pappa og stemor ettersom eg måtte venta heile fem timar på bussen til Årdal. Livet uten bil suger ganske masse når eg skal heimover. Det gikk veldig fint, eg fekk prinsessefrukost (som bestilt), me åt spekemat og eg var nede og kjente på det deilige vatnet der. No er eg heime i Årdal, så eg tenkte å ta med kameraet litt dit eg skal. I morgon (eller det blir vel i dag når dykk les dette innlegget) skal eg og mamma gå tur til ein plass som heiter Vetti. Forhåpentlegvis får me litt sol på kroppen og rekk og få litt farge. Eg skal ta med kameraet for å vise dykk den flotte naturen me er omringa av. 

 

Uansett! Dette innlegget er sjukt artig, nemleg fordi eg tenkte eg skulle dele nokon stygge og uredigerte bileter av meg. Så sett dykk tilbake i godstolen eller legg deg godt til rette i senga og nyt desse flotte bildene saman med ein god latter.

 

 

Detta må jo vere eit av dei styggaste bilda som nokon gong er blitt tatt av meg, hei eg heiter Hufsa.

 

 

Love my feet so much they couldn’t stay out of the pic.

 

 

Kva skjer med det blikket liksom? You on drugs gurl?

 

 

Ser berre så sjukt innbydande ut, nam.

 

 

Som dykk sikkert har skjønt, dette var ikkje dagen min berre.

 

 

 

Give me back my camera bitch, I got nudes on it (neida).

 

 

Walk those stairs like a catwalk, baby

 

 

Heheheh, so funny

 

Yeah a lot can change in three weeks. Det har faktisk gått tre veker sida eg sist titta innom her, og alikevel er det folk som er innom bloggen. Unnskyld til dikka fine lesarar for at eg ikkje har oppdatert, men MASSE har skjedd. Eg har ikkje fått meg type eller blitt gravid, men eg har blitt tante. Den fina sommardagen 7. juli bestemte lille Hakeem for å komme seg ut av magen til søstern for å hilse på oss. Eg reiste til Oslo på dagen (sjølv om eg var heime fra jobb grunna DUNKANDE hovudsmerter) og fekk klemt, kyssa og hold på lillegull. Søndagen før vart mamma sendt til sjukehus, noko som gav stor redsel! Tenk hadde eg mista ho i ein alder av 21? Eller tenk hadde eg mista ho uansett alder! I love that woman with all of my ♥

 

Uansett går det bra med både mamma og Hakeem og eg kjenner meg faktisk motivert til å blogge. Ting skjer framover, blant anna at eg skal heim ein tur (ja, for det er sjukt masse å blogge om i Årdal Susanne!), mamma kjem på besøk og eg skal til London. Yay. Derfor trenger eg jo absolutt nokon London tips visst nokon har det! Berre til å kommentere. I dag gikk eg til innkjøp av to fine par med øyredobbar som er i favorittfargane mine; gull og svart. Det beste er at dei berre kosta femti kroner per par. Eg elskar billigdritt 🙂