How pretty isn’t these photos? God damn. Skal eg vere heilt ærleg med dikka har eg ikkje tørt å gå med denne skjorta sida eg kjøpte ho, nettop fordi det ser halvvegs ut som ei skjorte man finn i natttøys-avdelingen på H&M. Alikevel er den råkul, og eg synst den faktisk passa så bra til denne outfiten. Småforelska i bildene, lyset og outfiten! Tenk at eg låg inne i heile dag, fram til klokka passerte seks på ettermiddagen. Ikkje har eg gjort noko produktivt heller, men gud så deilig. Føltes veldig godt å ha ein slik dag, det eg ikkje gjorde noko som helst. Kjæresten sov over her i natt, så han var her til klokka fire og holdt meg med selskap. Som eg elskar den fyren og spesielt det å våkne med han (klarar ikkje vente til det blir ein del av kvardagen)!

 

Ellers så er eg jo ferdig med mi andre veke i praksis, noko som kjennes veldig deilig. Kun sju veker igjen, og ein del av sisteåret på sjukepleien ferdig. Eg trives absolutt veldig bra i praksis og synest det er veldig spennande med sjukdommar som rommar store grupper av norges befolkning. Sjukepleiarane har mykje ansvar, og eg har allerede fått vere med på mange prosedyrar som blant anna å leggje inn veneflon (som eg traff på!!). Noko eg legger merke til ved kvar einaste prakisperiode er at eg lengtar etter forelesningssalen, medan når eg har forelesningar lengtar eg etter å komme i praksis igjen – rart. Klokka er jo no snart elleve, og eg skal opp igjen klokka 06.45, så kanskje greit å leggje seg snart. Håpar dikka har hatt ein kjempe fin torsdag, og at dikka ser lika mykje fram som meg til helg i morgon ♥

SKJORTE H&M ⎟ BUKSE H&M ⎟SKO PUMA⎟VESKE MANGO ⎟BELTE GUCCI

416 skritt på pulsklokka når tiden har passert halv to, shit. Eg kan ikkje hugse sist eg slappa av på denne måten ein onsdags morgon! Eg våkna faktisk klokka halv ti ved sida av A som tok tak og holdt meg i hånda. Åh, så klisje. Men han gjorde faktisk det, forholdet vårt er i grunn ganske klisjé så det går fint. Å våkne ved sida av han gjorde virkelig morgonen min tusen gongar betre og eg fekk eit smil rundt munnen frå første sekund eg såg på han. Blessed (again). Anyways reiste han i 12 tiden ettersom han skulle møte familien igjen. I staden for å deppe over at han var reist bestemte eg meg for å lage meg ein deilig frukost, iskaffi og lese Shape Up. Koselig. 

 

Den fyrste klesvasken er satt på, frukosten er inntatt og innleveringen er levert inn. Planane for dagen er derimot å lese litt på anatomien (så må opp på skulen ein liten tur), vaske leiligheta og trene. Tenkte eg faktisk skulle prøve meg på ein liten gruppetime i dag, ettersom eg ikkje har vore med på det på noko som føles ut som hundre år. Rumpa skal også få svi litt i dag, og skal setje saman eit heilt nytt program som skal testast ut. I morgon skal eg på tidligvakt så blir nok ein rolig kveld med restar frå gårsdagens middag og The Bold Type på TVen. 

 

 

YUM ♥

Afrikansk mat, Sephora og avslapning – kunne eg fått ein betre slutt på ferien? Absolutt ikkje. Eg har ikkje fortalt dikka at eg har fått meg kjæreste igjen, but guess what? Det har eg. Singellivet er virkelig ikkje noko for meg, og eg takla ikkje å vere singel fordi det rett og slett er kjedelig. Personleg elskar eg å ha ein eller ei som eg kan tilbringe tid med, vere skikkelig kjærast med og snakke med tjuefire sju. Min nye kjæreste er tidenes mest omsorgsfulle person som eg har kjent i eit par månadar. Me data ikkje så lenge, nærmare 4-5 veker, men ting føltes berre rett. Etter denne turen er me meir forelska enn nokon gang, og det føles veldig deilig å vere nyforelska igjen – og ikkje minst at han også er minst like nyforelska.

 

Forrige veka tok me turen til Gøteborg for å få ein miniferie til ein plass som ikkje tok femti år å feriere til. Gøteborg var faktisk overraskande fint og ikkje minst stort. Best av alt hadde dei Sephora, Zara Home og mange butikkar som me ikkje har i Oslo eller generelt i Norge. Me gikk rundt i byen, shoppa masse (innkjøpsvideo kjem) og åt god mat. Som dikka ser i biletet ovanfor var me på ein plass som hadde matrettar frå verda rundt og me kosa oss med afrikansk mat. Nam. No ventar senga, og etterkvart første dag i praksis – wish me luck.

 

Never have I ever owned a jeans from H&M *drinks*. Mitt aller første jeans-par fra Hennes, og eg absolutt elskar dei. Sett vekk ifrå at eg kjøpte dei ein størrelse for store passar dei perfekt i lengden, sitt fint og gir meg tidenes rumpa. Sjå berre på biletet ovanfor, boom. Jeans som gir deg sjølvtillitsboots, ja takk. I tillegg elskar eg beina på dei og korleis dei er “klypt” opp, skikkelig røffe. 

 

God onsdag, håpar alle har fått ein fabelaktig start på lillelaurdagen sin. Min starta med å spele inn ein sminkevideo for dikka faktisk. Veit ikkje om det er noko interesse av det – men lat gå. Skal få redigert den i laupet av dagen, slik at den snart kjem ut. Har ikkje laga video på lenge og følte berre for det i dag.  I tillegg skal eg jo til Gøteborg, så da tenkte eg å lage ein innkjøpsvideo når eg kjem heim. Skal ein bli toppbloggar må ein jo faktisk begynne å ta ting seriøst. Uff, eg seier det kvar einaste blogginnlegg. Sorry for at eg ein ustabil sjel når det kjem til blogging. Føler meg så ambivalent i forhold til at eg absolutt vil blogge eitt innlegg for dagen, samtidig som livet mitt er så kjedeleg at det ikkje er så mykje å blogge om. Blogginnlegg kjem vertfall når eg føler for det, noko som absolutt bør bli oftare enn ein gong i månaden. 

 

 

🌸 Ei veke ferie. Fra fredag har eg faktisk fri litt over ei veke før eg beygynnar i praksis. Etter å ha jobba i heile sommar har eg verkeleg fortjent meg til ein liten miniferie, og ikkje minst å kjøpe noko som eg verkeleg har lyst på. 

 

🌸 Haust. Me har hatt tidenes sommar her og det har verkeleg vore godt, men eg merka på slutten av sommaren at det har blitt litt for mykje av det gode. Når man begynnar å setje pris på dagane med regn og temperatur under tjue grader veit ein at det har vore ein sinsjukt varm sommar. I tillegg er det noko spesielt med hausten; tenne lys, koke seg kakao og tilbringe sure kveldar under pleddet. Gledings.

 

🌸 Bli ferdig med sjukepleien. Om eit år jobbar eg som sjukepleiar og kan ikkje lengre skjule meg bak “studentmaska”. Å skulle fungere som eit autorisert helsepersonell er både skummelt men også veldig spennande. Eg elskar jo å ha ansvar, så føler derfor at dette yrket passar utmerket for meg. Måtte det siste året gå veldig fort. 

 

🌸 Komme tilbake til gode rutinar. Både når det kjem til trening og kosthald har det vore heilt på bærtur i sommar, rett og slett fordi eg ikkje har prioritert det. Når eg er ferdig på jobb er eg som regel veldig sliten, og orkar ikkje så veldig masse. Ellers har eg prioritert tid til andre ting, som dei fantastiske menneskene eg har i livet mitt, turar og avslapning. Viktig å ta litt vare på seg sjølv også. 

 

🌸 Sitte på café Gul og lese. Laurdag og søndag har eg satt av til å lese på hjarte- og lungesjukdommar som eg må repetere til praksis. I staden for å sitje heime å kjede meg har eg bestemt meg for å ta med meg pcen bort på favorittcaféen min på Gjøvik for å lese. Ein kaffikopp og sjukdomslærebøker er dei eg skal tilbringe helgedagane mine med.