Dette kan du gjere på 17.mai

Categories Blogg

 🇳🇴 Inviter til spillekveld
17. mai har alltid vært ein fest-dag der ungdommen (og dei unge voksne forsåvidt) reiser ut på byen for å feire. Denne dagen blir annerledes, og klubbane held ikkje åpent. Det er jo perfekt tidspunkt for å invitere til spillekveld det ein kan ta med seg brettspill! Hugs berre å ha ein meter mellom dikka, sprit hendene før alle skal begynne å ta på samme kort og hos/nys i albogen.

🇳🇴 Vennekveld på zoom med eitt (eller fleire glass) vin
Det er garantert nokon av dikka som er spredt utover og ikkje har moglegheit for å møte kvarandre, så kvifor ikkje kjøpe ei flaske vin, avtale eit tidspunkt og sitte å snakke kvelden lang på zoom?

🇳🇴 Lær deg oppskrifta på ei ny kake..
eller prøv å bake ei kake du aldri har laga før! Dersom du bur i kollektiv eller med familie/kjæreste er det den perfekte dagen for å lage ei kake du aldri har laga før. Eg personlig skal prøve meg på pavlova for første gang, og er superspent på korleis den blir. Me skal ned til søstra mi, noko som blir utruleg koselig.

🇳🇴 Lag ein quiz
Eg synst faktisk det er så sjukt gøy med quiz uavhengig om ein er på lag eller spelar kvar for seg. Skal du feire med familien/venner kan dikka i tillegg ha lag! Har dikka zoom-date kan alle logge seg på kahoot for ein virtuell quiz. Gøy er det uansett.

🇳🇴 Pakkeleik
Avtal å kjøpe gaver for ein viss sum, det treng ikkje være meir enn typ 50 kroner, og ha pakkeleken. Det er alltid gøy å sjå kven som blir sittande igjen med flest pakker, og kven som ikkje får nokon.

🇳🇴 Hage”party”
På bakgrunn av situasjonen me befinner oss i annbefalar eg ikkje å drikke seg sørpe drita, sida ein mista kontroll. Derimot kan det være kjempe koselig å arrangere hageparty (dersom fint vær) med kubb, grilling og noko godt i glasset. Det finst så mange hagespill som er kjempe gøy å spille, som kubb, bocha og badmington.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *